Djøf

Studerende

Som studentermedlem af Djøf får du mere end en billig forsikring og gratis studiekurser. Du bliver en del af en stærk faglig organisation. Her finder du aktuelle tilbud om blandt andet studiejob, udlandsophold, forsikring og meget mere.

Bliv medlem

Bliv medlem af Djøf - det koster kun 49 kr. om måneden. Og hvad får du så for pengene?

Du får kompetencerne fra en organisation, der servicerer 91.000 af Danmarks bedste hoveder inden for både det private og det offentlige. Det betyder kvalitet, uanset om du bruger Djøf til studiekurser, sparring på cv og jobansøgning, at få gennemgået din ansættelseskontrakt eller få et løntjek.

Vil du til udlandet, kan du benytte dig af Djøfs Studieliv i udlandet. Du får også fordele som studierabat på bøger, billig forsikring og en fordelagtig bankaftale. Tænk længere - meld dig ind i dag.

Se fordele som studentermedlem

Få mere ud af dit studie

Djøf er der, hvor du har dit studieliv. Som studentermedlem af Djøf får du et forspring, hvis du fx vil til udlandet eller være en haj til Excel, alt sammen på dit studiested.

Studieliv i udlandet

Alt hvad du har brug for, inden du pakker kufferten. Du får en genvej i junglen af regler, inden du rejser til udlandet.

Kurser og arrangementer

Vi har skræddersyet kurser og arrangementer, der øger dine chancer for at bestå eksamen i første hug.

Case competitions

Gå fra teori til praksis, få noget på cv’et, skab netværk og afsøg jobmuligheder i en eller flere af Djøfs forskellige case competitions.

Find dit lokale netværk

Find ud af, hvad der sker på dit studiested og brug dit lokale netværk.

23.513

Djøf Studerende

Engagér dig

Som studentermedlem af Djøf får du mere end en billig forsikring og gratis studiekurser. Du bliver en del af en stærk faglig organisation.

Aktivitetspulje

Gode idéer belønnes, og det er nemt at søge om penge fra Djøf Studerendes aktivitetspulje.

Studiementor

Bliv mentor for en bachelorstuderende eller få en kandidatstuderende som mentor - og bliv inspireret til at takle studielivets udfordringer.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Følg os på LinkedIn

Følg os på snapchat

Medlemsfordele

Få en billig forsikring, rejs ud i verden, mød andre studerende, og få sparring på dit cv. Det er nogle af fordelene ved at være studentermedlem af Djøf.

20% rabat på bøger

Spar penge på bøgerne, så der er penge til en sjov aften, når du er færdig med pensum.

Sov trygt om natten

Få en billig forsikring på både indbo og ulykke - skræddersyet til studerende.

Fordelagtig studiekonto

Spar på bøgerne, så der er penge til en sjov aften, når du er færdig med pensum.

Øvrige rabatter

Som medlem af Djøf kan du blandt andet få rabat på køb gennem Forbrugsforeningen, booking af hotel og feriebolig, køb af møbler, leje af delebiler gennem LetsGo og køb af bøger. Se de fordele som 91.000 medlemmer kan skaffe.

Find et studiejob

På Djøfs Jobunivers finder du dit nye studiejob eller praktikplads. Få en jobagent, der sender relevante opslag direkte til dig.

Mitførstejob.dk

”Mit første job” er jobsøgningsguide til dig, der skal til at træde ind på arbejdsmarkedet enten som studerende eller som færdiguddannet. Du får blandt andet fif om, hvordan du finder det relevante studiejob og får udbygget dit netværk.

Studiejob og praktikophold

Et studiejob eller praktikophold styrker dine kompetencer og dit faglige netværk. Find dit studiejob og praktikophold med Djøfs Jobunivers. Opret en jobagent i dag og får relevante studiejob sendt direkte til din mailboks.