Min karriere

Her kan du få information om netværk, karriere, tilbud til ledere, Djøfs mentorordning og om frivillige. Overvejer du en international karriere eller er du allerede ude, kan du også finde information om det.

Karriereudvikling

Som medlem kan du få gratis personlig karrieresamtale, deltage i vores mange karrierearrangementer, booke os til et klubmøde på din arbejdsplads. Du kan også købe et coachingforløb og personlighedstests.
Karriereudvikling

Dit karriereværktøj

Få overblik over dine kompetencer og bliv skarp på, hvor du vil hen med din karriere.
Dit karriereværktøj

Hvad kan jeg blive?

Er du snart færdig med din videregående uddannelse, eller er du allerede kandidat? Få inspiration til, hvad du kan blive, og se hvor andre med din uddannelse er ansat, og hvad de arbejder med.
Hvad kan jeg blive?

Ledelse

Viden og debat om ledelse, for ledere og andre med interesse for ledelsesområdet. Læs også om arrangementer og kurser, der udvikler dit lederskab og afklarer din lederrolle.
Ledelse

Selvstændig eller iværksætter

Er du selvstændig eller iværksætter? Eller overvejer du at blive det? Her finder du råd og vejledning om opstart af virksomhed, kontrakter og økonomiske forhold som iværksætter. Du kan også få adgang til rådgivning, events og meget mere.
Selvstændig eller iværksætter

Job i udlandet

26% af Djøfs medlemmer drømmer om at arbejde i udlandet. Er du en af dem? Få information om, hvordan du finder jobbet, hvad du skal være opmærksom på, når du tager ud - og hjem igen. Læs også om mulighed for at få en mentor eller karrieresparring og om vores linkedingrupper og netværk i udlandet.
Job i udlandet

Work-life-balance

Work-life-balance

Søg graduate job

Er du nyuddannet kan du søge et graduate program. Få tips til at finde graduate stillinger i danske virksomheder.
Søg graduate job
Djøfbladet

Bag facaden er advokatbranchen præget af urimelige vilkår

Advokatbranchen er præget af en kultur, hvor arbejdspresset er så massivt, at det ofte er i strid med EU’s arbejdstidsregler. Har Djøf tænkt sig at gøre noget ved kulturen, spørger fhv. advokat Frederik Waaben. Vi tager problemet seriøst, lyder svaret.

Modelfoto: TijanaM/Shutterstock
Djøf blog

Det første job tegner ikke resten af din karriere

Jeg vil gerne aflive en af de største myter, jeg møder i forbindelse med mit arbejde: Det første job, du får som nyuddannet, tegner IKKE resten af din karriere.


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent