]]>

Djøf

Podcast

Her finder du Djøfs podcast-univers, der går under navnet Djøfcast. Lyt til og se hvordan du abonnerer på vores podcasts.

Førende forskere – aktuelle emner

Bliv opdateret med den nyeste forskning inden for blockchain business, big tech og udenrigspolitik med podcastserien "Førende forskere – aktuelle emner". Djøf forlag har fra sin stand til Bogforum 2021, interviewet forskerne til fire nye bøger, så du kan blive klogere på disse aktuelle emner.

Du kan lytte til alle afsnittene her.

missing

Djøfcast – Når stressen rammer

Hvordan agerer du, når du er ramt af stress og hvordan kommer du tilbage på jobbet efter et stressforløb? Det er spørgsmålene, du kan få svar på i podcasten "Når stressen rammer". Bente Dalsbæk har vores rådgivere Lykke Fehmerling og Jakob Sloth Petersen med i to episoder, hvor de med udgangspunkt i disse spørgsmål giver råd til håndtering af stress på arbejdspladsen.

Du kan lytte til alle afsnittene her.

missing

Ledelse af køn

Podcasten ”Ledelse af køn” giver dig et dyberegående indblik i de udfordringer, kvindelige ledere står over for, samt hvad der er årsagen til udfordringerne. Du føres gennem den historiske udvikling for kvinder i ledelse, bias, sexisme, fremtidens arbejdsmarked og meget mere af Trine Askholm og professor MSO fra CBS Sara Louise Muhr, der også har skrevet bogen ”Ledelse af køn”.

I løbet af seks afsnit deltager en række gæster i podcasten, heriblandt Birgitte Possing, Hanne-Vibeke Holst, Fahad Saeed og Ib Enevoldsen.

Du kan lytte til alle afsnittene her.

missing

Djøfcast – Udvikling gennem mentorsamtaler

Er du nysgerrig på at forstå mentorsamtalens anatomi? Så er podcasten 'Udvikling gennem mentorsamtaler' noget for dig. Over fem episoder kan du hører fem forskellige mentorer dele deres viden og erfaringer om mentorgerningen generelt og mentorsamtalen specifikt. Du kan også blive klogere på, hvorfor disse mentorer bliver ved med at dyrke mentorpraksissen igen og igen. 

Podcasten er tilrettelagt af journalist Nicolai Zwinge og chefkonsulent i Djøf Else Iversen.

Du kan lytte til alle afsnittene her.

missing

Djøfcast – I offentlighedens tjeneste

Djøfs podcast er til dig, der er interesseret i offentlig forvaltning og som arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og det administrative. Vi skruer ned for tempoet, vi går bag om de dagsaktuelle nyheder og vi giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger. Bente Dalsbæk (tidligere debatvært på P1) er vært. Hun behandler i hvert afsnit et aktuelt forvaltnings-politisk emne og taler med eksperter, analytikere og praktikere.

Djøfs podcast kan afspilles på denne side eller kan findes i din podcast-app. Ønsker du at abonnere på Djøfcast, I offentlighedens tjeneste, så find den ved at søge "I offentlighedens tjeneste" eller benyt følgende link i din podcast-app: http://djoef.libsyn.com/rss 

Du kan lytte til alle afsnittene her

missing

Djøfcast – Statskundskabens klassikere

Podcasten om statskundskabens klassikere tager udgangspunkt i Djøf Forlags bogserie af samme navn. Få en fagligt funderet og velfortalt præsentation af klassikernes bidrag, indflydelse og aktualitet.

Djøfs podcast kan afspilles på denne side eller kan findes i din podcast-app. Ønsker du at abonnere på Djøfcast, Statskundskabens klassikere, så find den ved at søge "Statskundskabens klassikere" eller benyt følgende link i din podcast-app: http://djoefcaststatskundskabensklassikere.libsyn.com/rss. 

Du kan lytte til alle afsnittene her

missing

Djøfcast – Løsningens labyrint

Forveksler du mediation med meditation? Og tror du, at mediation er en blød og hippieagtig måde at løse konflikter på? Så tro om igen.

Mediation er en kontant og effektiv metode, som flere og flere danske advokater bruger som alternativ til langvarige og dyre retssager. Hør en række garvede advokater fortælle om deres praktiske erfaringer med et redskab, som de synes er en gave til erhvervslivet. Uanset hvilken tvist, virksomheder havner i, kan de hurtigt komme ud af den, siger de. Og i nogle tilfælde endda bevare samarbejdet med deres modpart. I en mediation finder parterne selv løsningen, og ingen af dem taber tungt som i en retssag. Men fordommene om mediation står i kø.

Podcasten Løsningens Labyrint – advokaters erfaringer med mediation er udgivet af Djøf og Djøf forlag i samarbejde med Mediationsinstituttet.

Djøfs podcast kan afspilles på denne side eller kan findes i din podcast-app. Ønsker du at abonnere på Løsningens Labyrint – advokaters erfaringer med mediation, så find den ved at søge "Løsningens labyrint" eller benyt følgende link i din podcast-app: http://djoefcastloesningenslabyrint.libsyn.com/rss

Du kan lytte til alle afsnittene her

missing

Podcast sådan

Hvordan lytter man til podcast?

En podcast er et program, der minder om et radioprogram, det kan bare ikke afspilles på radioen. De fleste, der lytter til podcast vælger at abonnere via en podcast-app, så nye afsnit kommer rullende af sig selv. Podcast-formatet vil derfor ofte være fortløbende og bør være noget, man ikke blot vil lytte til én gang, men følge i en længere periode.

Djøfcast - I offentlighedens tjeneste er fx et debat- og interview-program, der sætter spot på arbejdet i den offentlige sektor. Og Djøfcast - Statskundskabens klassikere er en gennemgang af Djøf Forlags populære bogserie om samfundstænkere. Men podcast kan også være fiktion, højtlæsning, anmeldelser, dokumentar med videre. I Djøf er vi gode til analyser, debat og samfunds-relevante emner, så det andet lader vi andre gode podcastere om.

Hvad er podcast?

Podcast kan høres på din smartphone, tablet eller computer. Her på siden kan du se alle de afsnit, der er udkommet i Djøfs podcastunivers: Djøfcast. Og du kan afspille dem én af gangen. Husk, at du også finder vores podcast i din podcast-app, så du nemt får adgang til næste afsnit og kan lytte, når du er på farten. 

Podcast-app? 

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde, lytte og abonnere på podcasts i den App, der hedder: Podcast. Det er Apples egen afspiller, og den ligger allerede på telefonen. Du kan også vælge en anden podcast-app i Appstore, der er mange at vælge imellem fx Overcast, Podbean eller PocketCast.

Mange af de samme Apps findes også til Android-telefoner. Brug Google Play, og se udvalget ved at søge 'Podcast App'. Du kan også finde podcast i musikstreaming-tjenester som fx Spotify.

Find Podcast

Ønsker du, at abonnere på en podcast, så brug søgefeltet i din podcast-app, og søg efter podcastens navn eller udbyder. og ønsker du at abonnere på en af vores Djøfcast-podcast, find dem ved at søge på 'Djøfcast' der, hvor du plejer at lytte til podcast.