Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Video podcast

Gift med karrieren?

Se eller lyt til podcasten med Le Gammeltoft og få inspiration til, hvordan du navigerer i et grænseløst arbejdsliv og sammensætter din karriere, som det passer dig.

Le gammeltoft

Le Gammeltoft og Djøf inviterer interessante personligheder med utraditionelle karrierevalg og eksperter indenfor for at tale om karriere og arbejdsliv. Sammen dykker de og Le ned i emner som stress, fleksibilitet og frihed samt forudsætningerne for at få succes i det grænseløse arbejdsliv.

Alt sammen for at du kan få ny inspiration og konkrete tips til at skabe en karriere, som balancerer med dine drømme og ambitioner.

Video

Det grænseløse arbejdsliv

Le Gammeltoft taler med Anne Katrine Schjønning, som er direktør i advokatkontoret Molt Wengel. Hun står bag firmaets ambition om at skabe en arbejdsplads, hvor man får energi af at være på arbejde. Derfor har hun introduceret sine medarbejdere for nye metoder, der gør dem mere effektive.

Le dykker ned i Anne Kathrines tilgang, som blandt andet har ført til, at hele kontoret nu kan gå på weekend hver fredag kl. 12.00.

Video

Alt er til forhandling

Le Gammeltoft taler denne gang med Victoria Sobocki, som er en ung jurist med sine egne meninger om 37-timers ugen.

Victoria er meget ambitiøs med sin karriere og samtidig meget opsat på en meningsfuld fritid og et godt socialt liv. Det har affødt en masse overvejelser og nødvendige beslutninger.

Video

Der er stress nok til alle

Le Gammeltoft har selv været der – helt nede med stress. I en samtale med Bella Lea Buono, som rådgiver om trivsel i arbejdslivet, fortæller Le om sine oplevelser med stress.

De taler bl.a. om, hvordan det er at se sine drømme ramle sammen på grund af stress, og hvordan Le er kommet videre efter stress.

Video

Skal dit job give mening?

Le Gammeltoft taler med Anders Riemann, som vil revolutionere verdens fødevareproduktion. Han driver Europas største vertikale farm, hvor han dyrker kål og krydderurter.

Men Anders startede sin karriere et helt andet sted – og han har været forbi Mærsk, Saxo Bank og konsulentbranchen, før han endte i en lagerhal i Taastrup. Le taler med ham om valg i karrieren og hans lyst til at gøre en forskel.

Ikke medlem endnu?

I Djøf har du adgang til masser af fordele – både faglige, juridiske og kontante. Og du får de første 3 måneder for 0 kr.

Bliv medlem