Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Kurser og uddannelser

Du udvikler dine kompetencer hele livet. Fordi du vil lykkes og trives. Vores kurser og uddannelser er designet til at stille dig stærkere – uanset din faglighed, og hvor du er i karrieren.

En kvinde med gråt hår griner og kommunikerer med sine hænder

Djøfs kurser er for alle

Du er velkommen på kursus hos os, uanset hvilken akademisk uddannelse du har, hvor langt du er i din karriere, og hvor du er ansat.

Når du vælger et kursus eller en uddannelse fra Djøf, vælger du mere end ny viden og nye færdigheder. Du vælger at tage din kompetenceudvikling og din læring seriøst. Det gør vi.

Vælg mellem 200 kurser og uddannelser

En mand i en lyseblå skjorte taler med en kvinde

Ledelse

Diplomuddannelsen i ledelse

Giv dig selv et forspring med en diplomuddannelse i ledelse.

Alle metoder bliver koblet til din hverdag som leder, og du møder håndplukkede undervisere, som kender både ledelsesteorierne og alt det sjove og svære i lederrollen.

Uddannelsen er fleksibel, og du kan tilrettelægge den, så den passer til dine udviklingsbehov og dit arbejdsliv.

Se alt om uddannelsen

Spar med os om din kompetenceudvikling

Du kender din situation og de udfordringer, du står over for. Vi tilbyder en solid faglighed og dyb viden om læring, arbejdsliv og karriere. Sammen kan vi finde det kursus eller den uddannelse, der bedst understøtter din kompetenceudvikling.

Få sparring

Når du deltager på et kursus hos Djøf, møder du nogle af landets dygtigste mennesker. Du bliver undervist af erfarne undervisere, som ofte er eksperter på deres felt, og du møder fagligt engagerede deltagere, som du kan dele erfaringer og sparre med.

Hos os vægter vi din læringsoplevelse og den langsigtede læringsværdi, du tager med fra et kursus eller en uddannelse, lige så højt som dit faglige og personlige udbytte. Vi sikrer, at du får optimale rammer for at lære nyt, fordi vi vælger det læringsdesign og de læringsmetoder, som bedst understøtter det faglige indhold på hvert kursus.

Alle vores kurser og uddannelser er samtidig designet til at gøre en forskel for dig i praksis, så du øger din markedsværdi og bliver bedre rustet til at nå dine mål.