Beskedfunktionen er midlertidigt ude af drift. Kontakt os på djoef@djoef.dk"

Podcast

Podcast

Her finder du Djøfs podcast-univers – vi kalder det Djøfcast. Lyt med og se, hvordan du abonnerer på vores podcasts.

Podcasts på farten

Få genopfrisket Montesquieus formulering af magtens tredeling, find ud af hvordan du kommer tilbage efter stress, hør om vigtigheden af at du som mentor lytter til din mentee eller bliv klogere på, hvor du går skævt som leder.  

Djøfcast er podcasts med viden til den studerende, medarbejderen, mentoren og den moderne leder. Med vores podcasts kan du altid dykke ned i nye spændende emner eller blive opdateret på faglige og private interesser lige der, hvor du er.

Ordet ’podcast” er en sammentrækning af Personal On Demand Casting. På podcastmediet er det lytterne, der bestemmer, hvad de vil lytte til, og hvornår de vil gøre det. I din travle hverdag er det altså slut med begrænsninger: Lyt til podcasts til og fra arbejde, under træning eller over opvasken. Du bestemmer.

Du kan lytte gratis til vores podcasts på Spotify, Google Podcasts, iTunes Podcasts eller her på beta.djoef.dk.

Podcast

Bliv klogere på de værste kontorklichéer, når vi undersøger karriere-volapyk.

Podcast

Lyt med, når Maria Jencel taler med en række meget forskellige succesfulde mennesker om, hvordan de har fundet succeserne, og hvad er succes for dem.

Le Gammeltoft smiler

Podcast

Se eller lyt til podcasten med Le Gammeltoft og få inspiration til, hvordan du navigerer i et grænseløst arbejdsliv og sammensætter din karriere, som det passer dig.

Naar stressen rammer

Podcast

Lyt til podcasten, og få svar på dine spørgsmål om forebyggelse og håndtering af stress samt genopstart efter et stressforløb.

Ledelse af køn

Podcast

Få et dyberegående indblik i de udfordringer kvindelige ledere kan stå over for, samt hvad der kan skabe disse udfordringer.

Statskundskabens klassikere

Podcast

Få en fagligt funderet og velfortalt præsentation af statskundskabens klassikeres bidrag, indflydelse og aktualitet.

Mentorsamtale

Podcast

Er du interesseret i at udforske mentorsamtalen for bedre at forstå, hvad den kan bruges til? Så lyt med her.

Førende forskere

Podcast

Lyt til podcasten og hør om forskning vedrørende blockchain business, algoritmernes magt og udenrigspolitik.

Løsningens labyrint

Podcast

Her finder du vores podcast: Djøfcast - Løsningens labyrint: Advokaters erfaringer med mediation. Lyt her og se, hvordan du finder podcasten.

Offentlighedens tjeneste

Podcast

Lyt med, når vi skruer ned for tempoet, og giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger.