Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Podcast

I offentlighedens tjeneste

Lyt med, når vi skruer ned for tempoet, og giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger.

Offentlighedens tjeneste

Offentlig forvaltning i det rigtige tempo

’I offentlighedens tjeneste’ dykker vi ned i emner inden for offentlig forvaltning. Vi skruer ned for tempoet, og tager en dybdegående samtale om forvaltningspolitiske problemstillinger.

Bente Dalsbæk er vært på samtlige episoder, og behandler et nyt forvaltningspolitisk emne i hver episode.

Er det muligt at bygge et bæredygtigt ledelsesrum, hvor den offentlige leder kan navigere mellem politikernes krav, borgernes ønsker og medarbejdernes forventninger? Er den offentlige sektor i moralsk forfald? har embedsværket for meget magt? Hvordan får vi mere diversitet på de offentlige ledelsesgange? Det er nogle af de problemstillinger, vi diskuterer med et væld af eksperter, politikere, embedsmænd og journalister.

Du kan blandt andet høre:

  • tidligere finansminister for Venstre Kristian Jensen og tidligere børne- og undervisningsminister for Socialdemokratiet Christine Antorini i dialog om embedsvældet på fremmarch
  • Sara Vergo, formand for Djøf, Poul Taankvist, direktør i Vurderingsstyrelsen, og professor Jakob Roland Munch indkredse, om IT eller empati som kompetence bliver vigtigst i fremtiden
  • Paneldebat om pointerne fra bogen ’Overmod og afmagt’ med blandt andre formand for Offentlige chefer i Djøf Hanne Fugl Eskjær og tidligere departementschef i SKAT Peter Loft.

God fornøjelse.