Faglige netværk og mentorordning

Find et fagligt netværk der passer dig og få hjælp til at blive mentor eller mentee

Find et netværk for dig

I Djøfs netværk skaber vi professionelle personlige relationer mellem medlemmer, der hjælper hinanden gennem sparring, videndeling og ideer til nye handlinger.
Find et netværk for dig

Bliv mentor

Som mentor låner du dine erfaringer ud til én, som er nyere på arbejdsmarkedet, end du er. Dine refleksioner kan gøre en forskel for andre, og som mentor er det nemt at give noget videre.
Bliv mentor

Bliv mentee

Brug for individuel sparring i forbindelse med din karriere? Djøf har 500 frivillige mentorer og har et af Danmarks største og mest professionelle mentorprogrammer. En mentorrelation er en relation med fokus på din faglige og personlige udvikling.
Bliv mentee

Lær om mentoring

Få inspiration til mentorsamtalen. Bliv klogere på dig selv og lærende samtaler mellem mentor og mentee. Få redskaber til det første møde, at skabe refleksion, at holde samtalen på sporet, feedback og meget andet.
Lær om mentoring

Frivillig i Djøf - møder mellem djøfere

I Djøf kan du være frivillig på mange måder – enten som en del af en fast gruppe eller ved at engagere dig midlertidigt i en sag, du brænder for. Du er med på den måde og i det omfang, du har lyst.
Frivillig i Djøf
Djøfbladet

"Mr. Øystein sætter ingen etiket på mig"

Mød mentorparret Soran og Øystein fra Djøfs mentorordning for flygtninge. Sammen er de på en indre rejse med plads til de dybeste spørgsmål.

Foto: Lars Bahl
Djøf blog

Spark stopklodserne væk – og netværk

Mentale stopklodser kan afholde os fra at tage professionel kontakt til andre. Her er mit bud på, hvordan du alligevel kommer i gang med at netværke.


Christian Ahlefeldt
Christian Ahlefeldt-Laurvigen
Chefkonsulent