Faglige netværk og mentorordning

Find et fagligt netværk der passer dig og få hjælp til at blive mentor eller mentee

Find et netværk for dig

I Djøfs netværk skaber vi professionelle personlige relationer mellem medlemmer, der hjælper hinanden gennem sparring, videndeling og ideer til nye handlinger.
Find et netværk for dig

Bliv mentor

Uanset hvor du er i din karriere, har du noget værdifuldt at give videre. Som mentor låner du dine erfaringer ud til én, som er nyere på arbejdsmarkedet, end du er. På den måde får andre glæde af de veje, genveje og omveje, du har taget i din karriere.
Bliv mentor

Få en mentor

Har du brug for en fortrolig sparringspartner, der kan kaste et nyt blik på dig og din karriere? Djøf har mere end 800 frivillige mentorer og er et af Danmarks største og mest professionelle mentorprogrammer. En mentor kan give dig 1:1 sparring og stille skarpt på din faglige og personlige udvikling.
Få en mentor

Redskaber til mentorsamtaler

Få inspiration til mentorsamtalen. Bliv klogere på dig selv og lærende samtaler mellem mentor og mentee. Få redskaber til det første møde, at skabe refleksion, at holde samtalen på sporet, feedback og meget andet.
Redskaber til mentorsamtaler

Møder mellem djøfere

I Djøf kan du være frivillig på mange måder – enten som en del af en fast gruppe eller ved at engagere dig midlertidigt i en sag, du brænder for. Du er med på den måde og i det omfang, du har lyst.
Møder mellem djøfere
Djøfbladet

Hvem vinder valget? Se de nyeste tal fra Djøf-indekset

Midtvejs i valgkampen er der fortsat udsigt til et solidt rødt flertal, og balancen mellem blokkene flytter sig ikke synderligt. Det viser Djøfs nye valgbarometer, Djøf-indekset, der skal "genskabe tilliden til meningsmålinger". (Opdateret 24. maj)

Kilde: Djøf-indekset
Djøf blog

Sig: "JA TAK" til alle dine LinkedIn invitationer

Det er altså svært at netværke alene. Jeg er begyndt at sige JA TAK til alle invitationer, og det er en fest. Er du en JA-siger?


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent