Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Aktivitetspuljen

Søg midler til at afholde fede arrangementer

Få økonomisk støtte og en hjælpende hånd med det praktiske, så du kan afholde spændende arrangementer for dig og dine medstuderende.

Ung kvinde med lyst hår læner sig op ad mur

Søg om midler fra Djøfs aktivitetspulje

Du har en super fed idé til et arrangement, men du mangler ressourcerne og platformen til at afvikle det. Frygt ej.

Med vores aktivitetspulje kan du få økonomisk støtte og en hjælpende hånd med det praktiske, så du kan afholde det arrangement, du drømmer om.

Vi har netværkspiloter på alle universiteter, der står klar til at udvikle arrangementet sammen med dig fra tegnebræt til scenekant.

Afholdelsen af dit arrangement er en glimrende måde at udvide dit netværk og skærpe dine evne som projektleder. Men vigtigst af alt så er det en mulighed for at skabe faglig værdi og social glæde for dig selv og dine medstuderende.

Vil du sætte fokus på diversitets- og inklusionsudfordringer, undersøge pirrende politiske problemstillinger eller kigge mod tiden efter universitetet, så søg om midler fra aktivitetspuljen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan får du midler fra aktivitetspuljen

Der er nogle kriterier dit arrangement skal leve op til, for at du kan få midler fra aktivitetspuljen.

Dit arrangement skal minimum matche et af temaerne:

  • Fællesskab og trivsel – Sæt fokus på det gode studieliv med temaer om trivsel og diversitet eller med en aktivitet, der styrker fællesskabet på studiet.
  • Job og karriere – Invitér til virksomhedsbesøg eller afhold workshops om afklaring af kompetencer og jobmuligheder.
  • Aktuelle samfundsløsninger – Undersøg samfundets store problemstillinger inden for ligestilling, diversitet, klima, demokrati og retssikkerhed.
  • Fra teori til praksis – Udbyg faglighed og dine praktiske kompetencer med workshops, case competitions eller andre arrangementer, hvor din faglighed kommer i spil.

Derudover skal du være opmærksom på, at dit arrangement:

  • skal stemme overens med Djøfs værdier og være partipolitisk neutralt
  • skal være åbent for medlemmer af Djøf
  • bliver prioriteret, hvis det kun er for medlemmer af Djøf
  • -og alt materiale til arrangementet skal have Djøfs logo, og Djøf skal stå som co-host på sociale medier
  • kan få 250 kr. pr. deltager, når det kun er for medlemmer af Djøf. Ønsker du at åbne det for andre, kan du maks. få 175 kr. pr. deltager. Deltagere, der ikke er medlem af Djøf, modtager opkald med tilbud om medlemskab.

Netværkspiloter på universiteterne

Vores lokale netværkspiloter er din faste sparringspartner, der kender dit studiested og din studieby. De har stor erfaring med at skabe arrangementer på dit universitet.

Brug dem til at finde de rette lokaler, oplægsholder, udvikle markedsføring eller planlægge indhold, program og forplejning. De står klar til rådgive dig, hvis du får brug for det.

Djøf Days

Når du har fået midler fra aktivitetspuljen, er du automatisk inviteret med til Djøf Days. Og det vil du ikke gå glip af.

To gange om året samler vi studerende fra hele landet, og sammen får vi nogle dejlige oplevelser med fokus på fællesskab og faglig inspiration.

Betingelser

For at deltage i Djøf Days skal du være medlem af Djøf Studerende, og ikke mindst have benyttet aktivitetspuljens midler.

Har du spørgsmål eller idéer til Djøf Days, er du velkommen til at skrive til Anders-Christian Jensen på acj@djoef.dk.