Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Karriereudvikling

Få hjælp til at udvikle din karriere. Som medlem kan du få professionel og personlig sparring om dit arbejdsliv, hvor vi fokuserer på, hvordan du kan rykke dig og din karriere i den rigtige retning.

Smilende kvinde med langt hår og en bærbar computer

Få en samtale om din karriere og udvikling

En karrieresamtale er for dig, der ønsker personlig sparring om din jobsituation, så du kan få klarhed og retning på din karriere. Måske er du snart færdig med dit studie og er i tvivl om, hvad du så skal, eller måske er du erfaren specialist, der ønsker nye udfordringer, vil skifte branche eller drømmer om at blive leder.

Uanset din situation, er det en god idé at få sparring på dine overvejelser med en af vores konsulenter, der stiller dig nysgerrige spørgsmål, lytter empatisk og kan være din uvildige sparringspartner.

Samtalen tager udgangspunkt i dig, og det du har brug for sparring til.

Book tid til en karrieresamtale

Når du booker en samtale, får du professionel sparring med en karrierekonsulent, der har stor viden om jobmarkedet og forholdene hos vores medlemmer. Derfor får du relevante og konkrete råd til, hvordan du får rykket dig og udvikler din karriere.

Du kan booke en samtale på to måder:

  • Ring til os på tlf. 33 95 97 00 og sig, at du ønsker en karrieresamtale. Så får du en karrierekoordinator i røret, der stiller dig nogle indledende spørgsmål i forhold til dine behov og herefter booker en karrieresamtale til dig.
  • Send en mail til karriere@djoef.dk med dit telefonnummer. Sæt nogle ord på din jobsituation og hvad du søger sparring om. Skriv også gerne, hvornår du helst vil ringes op, så kontakter vi dig og får aftalt en tid til karrieresamtalen.

En karrieresamtale varer typisk 30-60 minutter og foregår enten over telefon eller et onlinemøde.

Book en karrieresamtale på mail