Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Djøfs specialepris

Djøf vil gerne fejre studerendes faglighed. Derfor uddeler vi hvert år Djøfs specialepris til 3 specialer, som udviser mod og bidrager med nye interessante indsigter.

Ung kvinde på bibliotek
Kvinde taster på tastatur

Djøfs specialepris hylder din faglighed

Djøfs specialepris har til formål at hylde faglighed, mod og nytænkning.  Specialets relevans for forskning, samfund og erhvervsliv kommer også i betragtning, når de 3 vindere skal findes. Præmien for hver pris er 15.000 kr.

For at blive udvalgt skal dit speciale bidrage med nye indsigter inden for business, bæredygtighed, jura, ledelse eller samfund. Det kan også være, at dit speciale har en særlig innovativ eller kreativ metodisk tilgang.

Juryen

Sekretariatet vil stå for en udvælgelse af de nominerede til de 3 priser. Herefter vil en jury bestående af en række faglige eksperter indenfor økonomi, jura, ledelse, bæredygtighed, samfundsvidenskab og business finde de 3 vindere blandt de nominerede.

Betingelser for at deltage i Djøfs specialepris 2024

  • Du og eventuelle gruppemedlemmer er medlem af Djøf.
  • Skriver du i en gruppe deler du prisen med de andre.
  • Specialet skal være bedømt mellem 1. september 2023 og 31. august 2024.
  • Vinderne skal præsentere specialet til prisoverrækkelsen i oktober 2024.

Sådan deltager du

Det er ikke længere muligt at indsende dit speciale til Djøfs specialepris 2023. Mangler du fortsat at indsende din karakter for specialet, kan du blot besvare bekræftelsesmailen, som vi sendte til dig, da du indsendte dit speciale. Vedhæft din karakter i mailen, og send den til os senest 31. august.

Du kan også kontakte os på djoef@djoef.dk.

Vi åbner op for Djøfs specialepris 2024 i løbet af sommeren 2024.

En ung kvinde og mand kigger på hinanden

Forsikring

Spar penge på din forsikring

Hvis du køber en studieforsikring gennem Djøf Forsikring, fortsætter den til samme pris i 3 år efter, du er dimitteret – også hvis du først tegner din forsikring, når du er færdiguddannet. Det betyder, at du kan spare 4.728 kroner om året*.

*Beløbet er en gns. pris baseret på priser på tværs af 5 forsikringsselskaber, når du har købt vores favorit indbo- og ulykkesforsikring. Beregningen tager udgangspunkt i en gns. nyuddannet.

Se dine muligheder