Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Få tjekket din ansættelseskontrakt

Som medlem af Djøf kan du få en professionel vurdering af dine ansættelsesvilkår, så du bliver klar til at forhandle med arbejdsgiver og trygt kan skrive under på kontrakten.

En lyshåret kvinde snakker i telefon

Før du skriver under på din nye kontrakt

Når du modtager en ansættelseskontrakt, er der flere gode grunde til at sende den forbi vores rådgivere, før du skriver under. Vi går kontrakten efter i krogene, både i forhold til de juridiske krav og til de vilkår, du har fået tilbudt. Vi rådgiver dig om dine muligheder for at forhandle bedre vilkår og om der eventuelt er noget særligt, du skal være opmærksom på.

Samtidigt får du gode råd til, hvordan du rent praktisk åbner op for dialogen med din kommende arbejdsgiver, når du skal forhandle løn- og ansættelsesvilkår, så du kan få en så fordelagtig kontrakt som muligt.

Sådan får du et kontrakttjek

Få en professionel vurdering af din ansættelseskontrakt, og bliv klar til forhandlingen med din kommende arbejdsgiver. Tænk over, om du har nogle specifikke spørgsmål til din kontrakt. Se eksempler på kontrakter, og få inspiration til din egen kontrakt.