Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Kom godt fra studiestart

Få 500 kr. til studiebøger

Du får også adgang til en billig studieforsikring, over 100 gratis studiekurser og gode rabatter, som gør dit nye studieliv på SU lidt sjovere. Og så koster dit medlemskab det første år 0 kroner.

En unge kvinde med briller skygger med sin hånd

Kom godt fra studiestart

Godt begyndt er halvt fuldendt, siger et gammelt ordsprog. Det gælder også nu, hvor du er kommet ind på dit studie. Vi står klar på sidelinjen med alt det, du skal bruge for at komme bedst fra start – lige fra faglige indspark til vitaminer til din økonomi. Og vi hepper på dig hele vejen. For når du lykkes, så lykkes vi.

En ung mand med kasket cykler

No-brainer

Bliv forsikret fra 59 kr./md

Få en attraktiv forsikring, som er skræddersyet til dit liv som studerende. Du kan vælge mellem tre pakker, der sikrer dine ting og dine omgivelser, så det passer til dig. Du kan også købe vores ulykkesforsikring, som dækker dig, hvis du kommer galt afsted.

syv unge mennesker arbejder ved deres computere

Til hjernecellerne

Få over 100 gratis studiekurser

Vælg mellem mere end 100 gratis studiekurser i alt fra Excel, Stata, skriftlig juridisk fremstilling til kommasætning. De giver dig et forspring på studiet.

Kom godt fra studiestart med os

Meld dig ind i dag og få 500 kr. til dine studiebøger, billig studieforsikring og over 100 gratis studiekurser. Dit medlemskab koster 0 kroner det første år.
Bliv medlem

Flere fordele til dig som studerende

Du får hele tiden nye behov. Derfor er vi med dig hele vejen med en masse gratis fordele, som passer til alle de skridt, du tager i dit studie- og arbejdsliv. Her er nogle af de mest populære.

Alt det med småt