Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Djøf er en god idé, også når du vil godt fra studiestart

Få 500 kr. til studiebøger

For 0 kr. de første 12 måneder får du 500 kr. til studiebøger, adgang til en billig studieforsikring, over 100 studiekurser, 1:1 vejledning i studielivet og meget mere.

To unge mørkhårede kvinder holder om hinanden og griner

Djøf er en god idé, også når du vil godt fra studiestart

Hos Djøf arbejder vi for dig.

Det gælder også nu, hvor du er kommet ind på dit studie. Vi står klar på sidelinjen med alt det, du skal bruge for at komme bedst fra start – lige fra faglige indspark til rabatter, der får din studieøkonomi til at række længere.

Og vi hepper på dig hele vejen.

En ung mand med kasket går med en cykel

Djøf er en god idé, også når uheldet er ude

Bliv forsikret fra 59 kr./md

Få en attraktiv forsikring, som er skræddersyet til dit liv som studerende. Du kan vælge mellem tre pakker, der sikrer dig og dine ting. Du kan også tilkøbe vores ulykkesforsikring, som dækker dig, hvis du kommer galt afsted.

To kvinde sidder og studerer sammen.

Djøf er en god idé, også når du vil have et forspring på studiet

Få adgang til 100+ studiekurser

Vælg mellem over 100 studiekurser, der booster dine studiekompetencer, i alt fra R, Python, Excel til Komma og Skriftlig juridisk fremstilling.

Vi arbejder for dig

Over 22.000 studerende har allerede valgt at være medlem af Djøf. Det forpligter, synes vi.

I Djøf tager vi studerende alvorligt og er optaget af at være jeres stemme i offentligheden:

  • Vi råber højt og gør vores indflydelse gældende, når der er forringelser af studieoptag, SU og kandidatuddannelser på tegnebrættet.
  • Det er så vigtigt, at studiemiljøet er godt og sundt. Derfor har vi været med til at samle alle universiteter om den vigtige fælles dagsorden: Bedre trivsel for studerende gennem Djøfs Trivselsalliance.
  • Over 100 arrangementer og debatter på landets universiteter hvert år. Djøfs studentermedlemmer er super aktive, og vi støtter jeres idéer med penge fra Djøfs eventpulje for at støtte trivslen på studiet.
  • Vi er ikke kun med i studiestarten, men hele vejen gennem studiet. For vi har altid fokus på studerendes faglige udvikling, trivsel og på rettigheder i studiejobs.

Kom godt fra studiestart med os

Meld dig ind i dag og få 500 kr. til dine studiebøger, billig studieforsikring og over 100 studiekurser. 

Derudover får du også løbende gode tips og tricks til studielivet gennem vores nyhedsbreve, der er direkte målrettet til dig som studerende. Bliv medlem for 0 kr. de første 12 måneder.

Bliv medlem

Alt det med småt