Medlemsfordele

Dine medlemsfordele i Djøf er personlig rådgivning og faglig udvikling - og tilbud på forsikring, bank og mange gode rabatter.

Personlig rådgivning

Som medlem har du mulighed for at benytte vores mange tilbud. Herunder kan du læse om den personlige rådgivning, som du kan forvente via dit medlemskab.

Faglig udvikling

Mød andre medlemmer ved arrangementer, i netværk, på kurser og uddannelser eller i mentorforløb og få faglig inspiration til den karriere og det arbejdsliv, du ønsker dig.

Billig forsikring

Få op til 32% i rabat på din forsikring hos Codan som færdiguddannet medlem af Djøf. Når 90.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Bank

Gennem Djøfs kontante medlemsfordele kan du få 5% på din lønkonto som færdiguddannet, samt en række andre fordele. Når 90.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Rabatordninger

Som medlem af Djøf kan du blandt andet få rabat på udvalgte koncerter, booking af hotel og feriebolig og leje af delebiler gennem LetsGo.

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent