]]>

Djøf

Medlemsfordele

Som medlem af Djøf har du adgang til en lang række af medlemsfordele, som styrker din karriere. Brug de mange medlemstilbud til at sætte skub i din faglige og personlige udvikling, så du får det arbejdsliv, der passer til dine ambitioner.

Faglige medlemsfordele

Med dit medlemskab af Djøf har du adgang til en lang række faglige medlemstilbud, som sætter fokus på alle vinkler af dit arbejdsliv, vilkår og karriere.

Du kan fx få personlig rådgivning til din jobsøgning og lønforhandling. Du kan også få en erfaren mentor som din personlige sparringspartner og blive medlem af at netværk. Eller hvad med at deltage i et af de 500 faglige arrangementer, som vi afholder årligt.

Brug de mange medlemsfordele til at skabe det arbejdsliv, du ønsker, og få et forspring i karrieren.

Kontante medlemsfordele

Når 108.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Bank

Gennem Djøfs kontante medlemsfordele kan du få 4% på din lønkonto som færdiguddannet, og en række andre fordele.

Forsikring

Få attraktive forsikringer til skarpe priser, der sikrer dig gennem hele livet, hos Djøf Forsikring.

Rabatordninger

Du får fx rabat på udvalgte koncerter, booking af hotel og feriebolig og leje af delebiler.

Personlig rådgivning og faglig udvikling

Kontrakt-forhandling

Inden du skriver under på din kontrakt, kan du med fordel sende os din kontrakt. Det sikrer, at du kender dine rettigheder og muligheder, og du får mest muligt med i din nye kontrakt.

Karrieresamtaler

Få rådgivning til alle dine overvejelser om karriere, kompetenceudvikling og trivsel i jobbet. Du får nye vinkler på dine idéer, inspiration og ny viden om dine handlemuligheder. Brug samtalerne til gøre dine ambitioner til virkelighed.

Jobsøgning

Få rådgivning på din jobsøgningsstrategi, så du kommer tættere på det job, du gerne vil have. Du kan også få sparring på dit cv og ansøgning. Find gode råd til din jobsøgning, og få inspiration i andre medlemmers ansøgninger.

Mentor

Tag nye skridt i karrieren med en erfaren mentor som din personlige sparringspartner. Sammen med mentor sætter i fokus på din faglige og personlige udvikling. Om du er nyuddannet, midt i karrieren eller godt i gang med din lederkarriere, så har vi en mentor til dig.

Faglige arrangementer

Som medlem har du gratis adgang til faglige arrangementer i hele landet. Vi samles om alt fra fordybelse i særlige fagområder og workshops til foredrag og debat om dagsaktuelle emner.

Netværk

Bliv medlem af et af vores mange aktive netværk både øst og vest for Storebælt. Du får nye idéer til utraditionelle løsninger, sparring med mennesker som dig selv og faglig inspiration. Du kan også samle dit eget netværk.

Løn og lønforhandling

Bliv klædt på til at stå stærkt i din lønforhandling. Find en oversigt over overenskomster, og brug lønberegneren til at se, hvad andre med din titel, erfaring og uddannelse får i løn. Du kan også få rådgivning, inden du skal til at forhandle din løn.

Eventpuljen

Med eventpuljen kan du skabe det faglige arrangement, du står og mangler. Det kan være, at du gerne vil gå i dybden med et fagligt emne, få ny inspiration eller sætte fokus på et aktuelt samfundsproblem. Det kan også være noget helt andet.

Djøfs medlemsfordele

Som medlem af Djøf kan du gøre brug af vores medlemstilbud, så meget du vil. Brug dem, når du vil have styr på dine vilkår, mere ud af dit arbejdsliv eller finde en ny vej i karrieren. Vi sidder klar alle hverdage til at rådgive dig.

Vi arbejder løbende på at målrette vores medlemstilbud til dig og dine behov, så du kan indfri dine ambitioner. Derfor kan du også selv være med til at forme Djøfs medlemsfordele.

Fx kan du allerede nu skabe dit eget faglige arrangement med eventpuljen. Det giver dig mulighed for at sætte et fagligt fokus på de ting, som du står og mangler. Du kan også samle dit eget netværk.

Vi håber, at vores medlemstilbud er med til at dække dine behov. Ellers vil vi gerne høre fra dig. Har du selv nogle idéer til faglige medlemsfordele, er du velkommen til at kontakte os.