Medlemsfordele

Dine medlemsfordele i Djøf er personlig rådgivning og faglig udvikling - og tilbud på forsikring, bank og mange gode rabatter.

Personlig rådgivning

Som medlem har du mulighed for at benytte vores mange tilbud. Herunder kan du læse om den personlige rådgivning, som du kan forvente via dit medlemskab.

Faglig udvikling

Mød andre medlemmer ved arrangementer, i netværk, på kurser og uddannelser eller i mentorforløb og få faglig inspiration til den karriere og det arbejdsliv, du ønsker dig.

Billig forsikring

Få op til 32% i rabat på din forsikring hos Codan som færdiguddannet medlem af Djøf. Når 90.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Bank

Gennem Djøfs kontante medlemsfordele kan du få 5% på din lønkonto som færdiguddannet, samt en række andre fordele. Når 90.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Rabat­ordninger

Som medlem af Djøf kan du blandt andet få rabat på udvalgte koncerter, booking af hotel og feriebolig og leje af delebiler gennem LetsGo.

Djøfbladet

Ny forskning: Frivilligt arbejde fører ikke til job

Er du jobsøgende, er det så godt som værdiløst at skrive erfaring med frivilligt arbejde på cv’et, konkluderer ny dansk forskning. Resultatet overrasker a-kasse.

Foto: Barsan Attila/Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent