Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Djøf Forsikring til studerende

Køb Djøfs attraktive indboforsikring til studerende, som er skræddersyet til dit studieliv. Fra kun 59 kr. om måneden får du en studieforsikring, som dækker dine ting og dine omgivelser. Du kan også tilkøbe vores ulykkesforsikring, som dækker dig, hvis du kommer galt afsted.

En ung kvinde og mand kigger på hinanden

Hvilken forsikring er den rigtige for dig?

Er du i tvivl om hvilken forsikring, der passer til dit behov? Prøv vores digitale forsikringstest for studerende og få et personligt svar på hvilken forsikringspakke, vi anbefaler til dig.
Tag forsikringstesten

Indboforsikring til studerende

Som medlem har du en unik mulighed for at købe en helt særlig indboforsikring, som er tilpasset til dit liv som studerende. Den sikrer dine ting, hvis de bliver stjålet eller skadet, og hvis du gør skade på andres ting. Og den dækker dig både i Danmark og i resten af verden. Vælg selv mellem tre pakker, så du kan få den forsikring, som passer til dine behov.

Ikke medlem endnu?

Få adgang til vores attraktive indboforsikring som studerende medlem af Djøf. Meld dig ind for 0 kr. Medlemskabet koster ikke noget de første 12 måneder.

Bliv medlem

Indboforsikringen indeholder

Forsikringerne opkræves kvartalsvis og forfalder til betaling i starten af disse måneder: Januar, april, juli samt oktober.

Faktaark for indboforsikring til studerende     Betingelser for indboforsikring til studerende

Ulykkesforsikring til studerende

Ulykkesforsikringen giver dig erstatning, hvis du kommer galt af sted og får varige mén. Derudover dækker den dine udgifter, hvis du får brug for genoptræning efter en ulykke. Ulykkesforsikringen dækker dig i hele verden i op til 2 år – også hvis du tager i praktik eller på udveksling i udlandet.

Ulykkesforsikringerne indeholder

Forsikringerne opkræves kvartalsvis og forfalder til betaling i starten af disse måneder: Januar, april, juli samt oktober.


Faktaark for ulykkesforsikring til studerende      Faktaark for børneulykkesforsikring til studerende

Betingelser for ulykkesforsikring til studerende

 

Djøf Forsikring til studerende udbydes i samarbejde med Købstædernes Forsikring, CVR. 51148819. Købstædernes Forsikring er medlem af Garantifonden, der dækker krav om forbrugerforsikringer i tilfælde af konkurs.

Ikke medlem endnu?

Få adgang til vores ulykkesforsikring som studerende medlem af Djøf. Meld dig ind for 0 kr. Medlemskabet koster ikke noget de første 12 måneder.

Bliv medlem

Anmeld skade

Har du en skade, kan du anmelde den døgnet rundt til Djøf Forsikring. Du skal oplyse dit policenummer, når du anmelder din skade. Dit policenummer finder du på dit forsikringscertifikat på din personlige profil på djoef.dk. Du kan også ringe Djøf Forsikring på telefon 33 14 37 48 alle hverdage kl. 9.00-15.00.

Anmeld skade

Log ind og se dine forsikringer