Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Forsikring

Djøfs lønsikring

Skab tryghed i din økonomi med Danmarks bedste lønsikring. Du kan supplere dine dagpenge med op til 40.000 kroner om måneden, hvis du mister dit job.

Kvinde med mørkt hår kigger på telefon

Få sikkerhed med en lønsikring

Med en Djøf lønsikring sikrer du din økonomi, hvis du skulle miste dit job. Du kan skræddersy den, så den passer til dine behov og dit arbejdsmarked. Du bestemmer selv, hvor stor dækning din lønsikring skal have, og hvor lang tid den skal gælde.

Du skal ikke betale din forsikringspræmie, hvis du bliver ledig, og du er garanteret et outplacement-forløb. Det betyder, at du får faglig sparring og rådgivning af kompetente jobkonsulenter til at finde et nyt job.

Fra kun 41 kroner om måneden får du tryghed i din økonomi i op til 12 måneder efter afskedigelse, og du kan trække det hele fra i skat. Har du allerede en lønsikring, har du mulighed for at tage din anciennitet med dig.

Fordele med Djøfs lønsikring

Med en lønsikring gennem Djøf får du adgang til en lang række fordele:

  • Du får op til 40.000 kroner om måneden.
  • Du får økonomisk sikkerhed tilpasset dine behov.
  • For 0 kr., får du adgang til et outplacement-forløb med en værdi på 15.000 kr.
  • Du kan tage din anciennitet med dig.
  • Du slipper for at betale, imens du er ledig.
  • Det kan trækkes fra i skat.

Køb forsikringen

Du køber Djøfs lønsikring gennem vores samarbejdspartner TopDanmark. De administrerer dit køb og din udbetaling. Her kan du også beregne prisen og læse forsikringsbetingelserne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Topdanmark på 44 74 35 50 eller sende dem en mail på loensikring@topdanmark.dk.

Beregn og køb lønsikring

Spørgsmål og svar om lønsikring

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om Djøfs lønsikring.

Meld dig ind i Djøf

Styrk din karriere sammen med 108.000 andre erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige akademikere og studerende. Med et medlemskab af Djøf får du et ekstra stærkt afsæt for dit arbejdsliv og din faglige udvikling.

Bliv medlem