Karriere i Djøf
Her kan du læse om Djøf som arbejdsplads, finde ledige stillinger og sende en uopfordret ansøgning.
I Djøf synes vi, at det er vigtigt at give nye ansatte en god start - både fagligt og socialt. Når nye medarbejdere starter i Djøf, får de derfor en tutor og gennemgår et introduktionsprogram. På den måde bliver de sat grundigt ind i deres opgaver, får kendskab til nødvendige redskaber samtidig med, at de lærer deres kolleger, forretningsgange og arbejdsområderne at kende.
Vores medlemmer er udviklingsorienterede og kvalitetsbevidste. Det stiller store krav til vores professionalisme. Vi opsamler, kvalificerer og formidler viden gennem kompetent rådgivning og sparring og sikrer de bedste vilkår på arbejdsmarkedet for vores medlemmer.
Analysekonsulent til Djøf (barselsvikariat)
Du bliver en del af analyseteamet i Data og Analyse. Her arbejder vi med emner som løn, arbejdsvilkår, arbejdsmiljø og jobtrivsel. Vi bruger både spørgeskemadata og registerdata – og vælger metode efter formål og vidensbehov. Vi samarbejder på tværs af hele Djøf.
Du skal blandt andet:
- designe, gennemføre og formidle analyser og undersøgelser – både store og små
- være med til at lave en valid og brugbar lønstatistik
- arbejde med spørgeskemaundersøgelser og registeranalyser
- deltage i projekter på tværs af huset, hvor der er brug for dine analytiske evner
- lave beregninger og statistikker til medlemmer og kolleger.
Du får et alsidigt job med stor kontaktflade i hele organisationen.
Netværkspilot på Aalborg Universitet (15 timer/ugen)
Du skal sammen med os lykkes med at:
- støtte op om medlemmernes arrangementer og aktiviteter. Og du skal være med til at udvikle nye ud fra Djøfs strategiske indsatsområder
- få de frivillige til at lykkes. Hvilket betyder at du af og til står for den praktiske afvikling, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil
- skabe en portefølje af aktiviteter for vores studerende medlemmer på AAU, og du skal arbejde opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på AAU
- formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer og uddele aktivitetsstøtte
- modtage og give feedback på puljeansøgninger.
Er det noget for dig?
Studerende til studenterrådgivningen
I Djøfs studenterrådgivning ligger dit primære fokus i, at stille de studerende medlemmer stærkere i deres studiejob og fremtidige arbejdsliv.
Det gør du ved at rådgive både telefonisk og over mail, hvor medlemmets ønsker og behov er det der former din arbejdsdag.
Dine opgaver vil blandt andet være at:
- sparre med medlemmer i forhold til jobsøgning, arbejdsliv, lønforhandlinger m.v.
- rådgive medlemmer om fx kontrakter og ansættelsesvilkår i studiejobs
- ringe til medlemmer og tilbyde relevant rådgivning i forhold til deres situation
- forhandle og rådgive i sager om fx manglende køn eller afskedigelser.
Lyder det som noget for dig?
Hvordan rekrutterer vi i Djøf?
I Djøf anvender vi test og vurderingsredskaber, når vi rekrutterer og udvikler medarbejdere og ledere. Det kræver, at vi hele tiden professionaliserer vores vurderingsmetoder, og derfor er det helt naturligt for os at bidrage til øget professionalisme i brugen af personvurderingsværktøjer, dels for at højne etiske standarder, og dels for at skabe gældende retningslinjer.
Vi er medlem af Videnscenter for professionel personvurdering (VPP). VPPs mission er at sætte standarden for anstændig og professionel personvurdering i erhvervssammenhæng.
Rekrutteringsforløbet i Djøf forløber typisk over et par uger og består af 2 samtalerunder og en test. Ansættelsesudvalget består oftest af den nærmeste leder og repræsentanter for de kolleger, der skal arbejde tæt sammen med den nye kollega. Testen udføres af konsulenter fra vores HR-afdeling og tager udgangspunkt i arbejdsstil, og måler motivation og talent. Testen hedder Wave Focus Styles og er udarbejdet af Saville Consulting.
Hvordan er det at starte i Djøf?
I Djøf anser vi det for vigtigt at give nye ansatte en god start - både fagligt og socialt. Når nye medarbejdere starter i Djøf, får de en tutor og gennemgår et introduktionsprogram, så de bliver sat grundigt ind i deres nye opgaver, får kendskab til nødvendige redskaber samtidig med, at de lærer huset at kende - både medarbejderne, forretningsgangene og arbejdsområderne.
Send en uopfordret ansøgning til os
Når vi modtager uopfordrede ansøgninger, vurderer vores HR-afdeling dem og opbevarer dem i op til et halvt år.
Hvis du vil sende en uopfordret ansøgning om et job i Djøfs sekretariat, skal du uploade din ansøgning, cv og eksamenspapirer via vores rekrutteringssystem Elvium.
Vi vurderer løbende de uopfordrede ansøgninger.
Af og til kontakter vi også uopfordrede ansøgere direkte til en samtale om en ledig stilling.