Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Hvem er Djøf?

Djøf er en faglig organisation for samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske akademikere og studerende. Vi repræsenterer 110.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Hvem er vi?

Djøf er dannet af medlemmerne med det formål at varetage deres kollektive og de individuelle interesser på arbejdsmarkedet. Mange medlemmer arbejder med analyse, strategi, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det. Vi bruger hinanden til at blive bedre og skaber sammen et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold.

Som faglig organisation understøtter vi og arbejder for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder.

Djøf er ikke en a-kasse. A-kassen tager sig af dagpenge og arbejdsløshedsforsikring, og det er her, du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål om dagpenge eller efterløn.