Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Graduate-programmer

Som nyuddannet kan du søge job som graduate, og få foden indenfor hos en spændende virksomhed. Få tips til, hvordan du finder relevante graduate-programmer og søger graduate-jobs.

To kvinder kigger i luften

Et graduate-program kan kickstarte din karriere

Mange større virksomheder udbyder graduate-programmer, der giver nyuddannede akademikere mulighed for at få foden indenfor. Det kan være en god start på din karriere, da du får mulighed for at arbejde i flere forskellige afdelinger og hurtigt får en god idé om, hvad der motiverer dig, samtidigt med, at du udvikler nye kompetencer.

Et graduate-forløb varer typisk i 1-2 år og ofte er du i et fastlagt forløb med andre graduates og en mentor. Forvent en stejl læringskurve fra første dag, og indstil dig på en spændende og lærerig proces, hvor du skal bidrage til arbejdspladsen og skabe resultater.

Sådan søger du et graduate-job

Der er stor rift om graduate-programmerne, især i de mest populære virksomheder, så du skal forberede dig og have de rette kompetencer, for at komme igennem nåleøjet.

Ofte stillede spørgsmål

Få hurtigt svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får om graduate-jobs.

Har du brug for sparring?

Som medlem af Djøf kan du altid få råd og vejledning, når du skal søge graduate-stillinger eller andre jobs. Du kan fx få feedback på dit cv og ansøgning, få trænet jobsamtalen eller komme på kursus i jobsøgning.

Ring til os på tlf. 33 95 97 00 eller send en mail til djoef@djoef.dk.

Send mail til Djøf