Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Skriv en god ansøgning

En god ansøgning uddyber cv'et og er din mulighed for at sætte flere ord på dine kompetencer og kvalifikationer. Få vores guide til, hvordan du skriver en god ansøgning, som skaffer dig en samtale.

En mand kigger på en computer

Den gode ansøgning er motiveret

En ansøgning skal give arbejdsgiver et billede af dig i jobbet. Din ansøgning skal fortælle: hvad du kan gøre for dem, hvordan du vil gøre det og hvorfor du vil gøre det.

Din ansøgning skal derfor pege fremad. Det betyder, at du taler ind i en fremtid med dig ombord hos dem. Du skal fortælle, hvordan du vil forløse rollen, du søger. Det gør du ved at fortælle, hvordan du vil gøre det i praksis – samt hvilke erfaringer og kompetencer du vil trække på for at løse opgaverne og blive en succes.

Den gode ansøgning er målrettet og motiveret, så arbejdsgiver kan fornemme dig i stillingen.

Brug vores guide til at skrive den gode ansøgning.

Eksempler på ansøgninger

Her kan du se fiktive eksempler på konkrete ansøgninger til virksomheder i Danmark. Eksemplerne har en underbygget motivation og giver korte og konkrete bud på, hvordan du vil løse nogle af de kommende opgaver hos virksomheden.

Ansøgninger der førte til jobsamtaler

Vi har indsamlet en række ansøgninger fra vores medlemmer, som har skaffet dem en jobsamtale. Brug dem til at få ny inspiration og til at skærpe din ansøgning.

Du finder eksempler på ansøgninger for både studerende, nyuddannede, erfarne medarbejdere og ledere.

Log ind og se ansøgningerne
To mænd taler sammen

Kontakt os

Få feedback på cv og ansøgning

Du er altid velkommen til at booke en tid til feedback på ansøgning og cv. Vores eksperter i jobsøgning sidder klar alle hverdage. Her får du feedback og rådgivning i, hvordan du skærper og målretter din ansøgning og dit cv, så du skaffer dig en jobsamtale.