Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Gode råd til jobsamtalen

Til jobsamtalen skal du overbevise arbejdsgiver om, at du er den rette til jobbet. Derfor er forberedelse guld værd. Få vores guide til, hvordan du forbereder dig bedst muligt og bliver klar til din næste samtale.

En kvinde med mørkt hår sidder overfor en mand ved et bord

Bliv klar til jobsamtalen

Tillykke. Du kom igennem nåleøjet. Jobsamtalen er, hvor du skal vise, at du er den rette til jobbet. Arbejdsgiveren skal tro på, at du har kompetencerne til at løfte jobbet. Nu skal det blot bekræftes, og arbejdsgiver skal finde ud af, om din personlighed matcher dem og deres behov.

Derfor skal du forberede dig godt og grundigt. Du skal kende arbejdspladsens situation og behov. Du skal kende dig selv, og hvad du præcist kan gøre for dem. Alt det skal du kunne fortælle til jobsamtalen. Jobsamtalen er nemlig en dialog, hvor arbejdsgiver forsøger at finde ud af, om du kan kan løfte jobbet. Til gengæld er det også dit vindue til at finde ud af, om du lyst til at tage jobbet.

Brug vores guide til at blive klar til din jobsamtale.

Typiske spørgsmål til jobsamtalen

Skal du til et caseinterview eller tage test?

Bliv klædt på til at tage alle de test, du kan møde i din jobsamtale. Vi har samlet en guide til caseinterviews samt personlighed- og færdighedstest.

Start her