Djøf

Få den karriere du drømmer om

Overvejer du at skifte job? Få individuel rådgivning, find et nyt job, deltag i karrieworkshop eller få tjek på din løn og kontrakt. Du er med i et stærkt netværk, hvor du får inspiration til din karriere.

Bliv klar til at skifte job

Overvejer du, om det er tid til at skifte job? Så er du ligesom 2 ud af 3 djøfere. Mange fører det ud i livet og bruger Djøf til at afklare, hvor næste job skal være. 

Vidste du, at du som medlem af Djøf både kan: 

  • få individuel rådgivning om næste skridt i dit arbejdsliv
  • deltage i karriereworkshops 
  • invitere dig selv på en uformel kop kaffe hos et andet medlem af Djøf, som gerne stiller sig til rådighed for dine spørgsmål?

Overvejer du at skifte job? 1:58

Gør som Annette Skovgaard

Mød virksomheder

Tag med, og få indblik i virksomhedernes behov.

Brancheskift fra offentlig til privat

Mød 4 djøfere med offentlig erfaring, som har taget et brancheskift, og hør om deres jobskifte til det private.

Tirsdag den 21. november.

Jurist i privat virksomhed

Er du nysgerrig på hvilke opgaver du kan løse som jurist i private virksomheder? Mød 4 unge jurister der arbejder i små, mellemstore og store virksomheder.

Torsdag den 30. november.

Forbered dig godt

Brug tid på din profil på LinkedIn, gør dig umage med dit cv, og opret en jobagent, så du automatisk får besked om de nyeste job. Det er også godt at kende lønniveauet i forskellige brancher. Så er du klar til at søge, når det rigtige job viser sig. 

Søg og få jobbet

Du kan sparre med Djøf om din ansøgning, cv, jobsamtale og lønforhandling. Vi tjekker også gerne din kontrakt, inden du skriver under - hver 5. forhandler sig til bedre vilkår efter et tjek. 

 

Følg med på LinkedIn

Hold dig opdateret i grupperne Karrierestart og Karriereudvikling. Her får du viden, råd og erfaringer, der kan hjælpe dig videre i jagten efter et nyt job og i din karriere.

Og du bliver en del af et fagligt netværk med fokus på faglige ambitioner. 

 

Djøfbladet

"Jeg er kommet til en langt mere anerkendende kultur"

Siden Kasper Svane Eriksen skiftede fra Aarhus Kommune til Rambøll, har han mødt høje krav om effektivitet, men også en stor anerkendelse fra ledelsens side.

Foto: Kåre Viemose
Djøf blog

Sådan veksler du ingen erfaring til relevant erfaring

Det er for dumt at hæmme karrieren med ”ingen-erfaring-begrundelsen”. Erfaring er ikke et eksakt begreb. Så lad nu være med ikke at søge jobbet, fordi du på papiret ingen erfaring har. Det skal og kan altid udfordres.


Frederik Iuel
Frederik Iuel
Chefkonsulent