Djøf

Medlemskab - meld dig ind her

Som medlem af Djøf får du mange faglige og personlige fordele. Vi yder rådgivning på alle niveauer og især dem, der handler om tryghed i dit arbejdsliv og din karriereudvikling.

Få den bedste rådgivning - når du har brug for det

Vi er flere end 90.000 medlemmer, der bidrager til væksten og værdiskabelsen i samfundet. Vær med i et ambitiøst fællesskab, der arbejder på alle niveauer i Danmark eller internationalt, hvor halvdelen har valgt en karriere i det private erhvervsliv og den anden halvdel arbejder i den offentlige sektor. 

Vi er din tætte sparringspartner i de forskellige aspekter af dit arbejdsliv. Vi har et indgående kendskab til dit jobmarked, og vi kender juraen. Det gør os i stand til at yde dig kompetent sparring, når du er i kontakt med os. 

I Djøf tror vi på, at vi hver især kan blive endnu bedre, hvis vi bruger hinandens erfaringer. Du vil opleve Djøf som din personlige sparringspartner i forhold til dit arbejdsliv og din karriereudvikling, og blive mødt med tilbud om inddragelse og mange muligheder for at bringe din viden og kompetencer i spil. 

Lad os give dig et uforpligtende opkald og hør mere om medlemskab

 

Hvad koster det at blive medlem?

Kontingentsatser

Din erhvervsmæssige status og medlemsgruppe bestemmer, hvor meget dit kontingent koster. Her kan du se, hvad du skal betale.

Fradrag for kontingent

Djøf indberetter det indbetalte medlemskontingent til Skat. Loftet for fradrag er forhøjet fra 3.000 kr. til 6.000 kr. om året fra 1. januar 2015. Se mere hos skat.dk.

Om Djøf

Medlemsfordele

Dine medlemsfordele i Djøf er personlig rådgivning og faglig udvikling - og tilbud på forsikring, bank og mange gode rabatter.

Hvem kan blive medlem?

Alle erhvervsaktive, studerende, private og offentlig ansatte med en akademisk uddannelse kan blive medlem.

Medlem af Djøf

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.