]]>

Kurser og uddannelser – styrk dine kompetencer

Vælg mellem 200 kurser og uddannelser. Styrk dine muligheder, og bliv bedre sammen med andre, der også har høje ambitioner. På Djøfs kurser får du undervisning på højt fagligt niveau og markedets bedste undervisere. Som medlem får du kurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på kurserne.

Vælg det rigtige kursus

Kontakt Djøfs kursusrådgivning og få hjælp til at vælge det rigtige kursus.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Overbevis din chef om dit næste kursus

Få tips til at forberede dialogen med din chefen om dit næste kursus.

Få overblik over alle Djøfs medlemsaktiviteter

Se alle Djøfs netværk, konferencer, kurser og gratis arrangementer.

Præsentation af Djøfs kurser og uddannelser

Kvalitetskurser for højtuddannede

Som medlem af Djøf er du på hold med 103.000 andre af Danmarks dygtigste mennesker. Det betyder, at du på Djøfs kurser og uddannelser møder kursusdeltagere, hvis baggrund og udfordringer typisk ligner dine. Dygtige undervisere er med til at sikre et højt fagligt niveau, og sammen skaber I de optimale rammer for din kompetenceudvikling.

På Djøfs kurser og uddannelser får du undervisning af høj kvalitet, der bygger på et indgående kendskab til højtuddannedes opgaver og arbejdsliv. Alle kurser og uddannelser er designet til at gøre en forskel for dig i praksis, så du bliver bedre rustet til at nå dine mål og øger din markedsværdi. 

Vælg rigtigt, når du vælger kursus

Det er vigtigt, at du vælger rigtigt, når du vælger kursus eller uddannelse. Du vil selvfølgelig gerne vælge relevant kompetenceudvikling, der både styrker din faglige profil og dine karrieremuligheder. Men der kan være mange forskellige perspektiver, du skal tage højde for, inden du vælger dit næste kursus.

Få rådgivning om valg af kursus. Hos Djøf kan du få sparring til at finde det kursus eller den uddannelse, der helt præcist matcher dit behov. I rådgivningen kan du trække på vores erfaring med kompetenceudvikling og viden om højtuddannedes udfordringer og opgaver.

Kompetenceudvikling for virksomheder

Med et internt kursus eller en intern uddannelse kan I skabe fælles fodslag, fokuseret læring og bedre resultater, fordi flere medarbejdere får dækket samme behov for kompetenceudvikling. Der kan være mange fordele ved at vælge et internt kursus eller en intern uddannelse, og det er samtidig ofte den mest økonomiske løsning.

Djøfs interne kurser og uddannelser tager altid afsæt i virksomhedens konkrete behov og organisatoriske kontekst, så både medarbejdere og organisation får størst muligt udbytte af kurset. I kan vælge at få skræddersyet et forløb kun til jer, eller I kan gennemføre et af vores åbne kurser kun med jeres medarbejdere. Med Djøf som samarbejdspartner får I faglig kompetent rådgivning, kvalificerede undervisere og faglig fleksibilitet.

Hos Djøf får du mere ud af dit kursus

Det er både dit og vores mål, at du kommer hjem med ny faglig viden, når du har været på kursus eller taget en uddannelse. Derfor gør vi os umage for at skabe de bedste rammer for din læring på vores kurser, så du bliver bedre rustet til at nå dine mål og øger din markedsværdi.

Som kursusdeltager hos Djøf får du mulighed for at deltage på den gratis workshop ’100 % læring’ inden dit kursus. Workshoppen giver dig nyttige redskaber, der understøtter din læring, så du får det optimale ud af dit kursus eller din uddannelse. Du får gode tips til at øge udbyttet af dit kursus, både før, under og efter kurset. Workshoppen giver dig viden om god læring og idéer til, hvordan du fastholder det lærte i hverdagen.

 

Se alle