Djøf

100% læring

Tilmeld dig en gratis læringsworkshop og maksimer dit kursusudbytte.

I Djøf tager vi ansvar for din læring. Når du tilmelder dig et af vores kurser eller uddannelser, får du mulighed for at deltage i vores gratis 1½ times workshop ”100% læring”. Her får du viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed, med blot en smule opmærksomhed og vedholdenhed, får markant større udbytte af din kursusdeltagelse.

Gratis workshop 

På workshoppen lærer du, hvordan du kan forberede dig grundigt inden et kursus eller uddannelse. Derudover lærer du, hvad du kan gøre, mens du er på kurset - hvordan du kommer godt igennem og får det største udbytte af det. Og du lærer også, hvad du kan gøre bagefter, så du får mulighed for at bruge det, du har lært i dit job. På den måde sker der en transfer af læring til egentlig kompetenceudvikling.

På workshoppen får du blandt andet:

  • Hjælp til optimering af udbyttet af dit næste kursus - konkret forberedelse af det du selv kan gøre før, under og efter.
  • Ideer til, hvordan du fastholder det lærte i hverdagen
  • Viden om god læring, og hvad læringsmiljøet på arbejdspladsen betyder for din personlige læring

Når læring er bedst, fører det helt konkret til ændring i dine handlinger og til nye og anderledes resultater, som både du, dine kollegaer, chefer og kunder kan mærke.

Før, under og efter workshoppen

Inddrag din arbejdsgiver  

Før workshoppen: For dig og din arbejdsgiver vil det ofte kunne betale sig at overveje og aftale konkret, hvad dine mål skal være med kurset eller med uddannelsen.

Vær åben og kommunikerende om dine læringsmål og hold fast i dem

Under workshoppen: Når du ved, hvad du gerne vil sætte fokus på under kurset, vil du automatisk være tunet ind på dette undervejs, og du vil bedre kunne fortælle om dine behov overfor underviseren og dine medkursister.

Øv dig 

Efter workshoppen: Når du er tilbage på arbejde efter kurset, handler det om at bruge det, du har lært - implementer med det samme.

Tilmelding

Når du tilmelder dig et kursus eller uddannelse, får du automatisk tilsendt et link, hvor du kan tilmelde dig en workshop. Vær opmærksom på at vælge en dato, der ligger før kursusstart.

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent