]]>

Djøf

Interne virksomhedskurser

Vælg Djøf som samarbejdspartner til jeres interne virksomhedskursus, når I vil spare tid og ressourcer og samtidig skabe de bedste vilkår for varige kompetenceløft. Få rådgivning hos os, og få mest ud af jeres udviklingsbudget.

Virksomhedskurser specifikt til jeres virksomhed

Et internt virksomhedskursus er typisk en god idé, hvis I ønsker:

 • at skabe fælles forståelse for mål og retning
 • at sikre et fortroligt rum til udvikling
 • at skabe fælles sprog, praksis og metoder.

Vi har mange års erfaring med at designe kursusforløb til både ledere og medarbejdere inden for områder som fx jura, ledelse, projektledelse, økonomi, kommunikation og personlig udvikling. Vi samarbejder med en bred vifte af private og offentlige arbejdspladser.

Et virksomhedskursus kan tage udgangspunkt i et af vores 200 åbne kurser eller blive skræddersyet kun til jer.

Sammen finder vi den bedste løsning i forhold til jeres behov, ønsker og budget.

Kontakt

Kontakt Brigitta Fogt og Helle Klitlund Bévort, hvis I vil høre mere om mulighederne for netop jeres virksomhed.

Brigitta Fogt

Brigitta Fogt

Telefon: 33 95 98 06 Mail: dk¤djoef¤bbf

Helle Klitlund Bévort

Helle Klitlund Bévort

Telefon: 33 95 96 45 Mail: dk¤djoef¤hkb

Derfor skal I vælge Djøf som partner

Når I vælger Djøf, får I en partner, som kan rådgive og assistere jer fra start til slut i et internt udviklingsforløb.

Hos Djøf får I adgang til:

 • nuanceret rådgivning om intern kompetenceudvikling
 • markedets bedste undervisere og dygtigste formidlere
 • 200 velafprøvede kurser og uddannelsesforløb
 • sparring med specialister i læring og kursusdesign
 • digitalt understøttede forløb på vores onlinelæringsportal
 • gratis forberedende læringsworkshop online
 • professionel kursusadministration og praktisk assistance.

Spar tid, fordi vi har gjort hele arbejdet

Træk på vores omfattende erfaring med at tilrettelægge og designe kurser og udviklingsforløb. I bliver taget i hånden af en af vores konsulenter i samarbejde med fagspecialister og kursuskoordinatorer, og vi rådgiver jer om alt fra det faglige indhold til de mindste praktiske detaljer.

I slipper for at afsøge markedet og får i stedet adgang til vores store netværk af nøje udvalgte undervisere, formidlere og faglige eksperter. Vi samarbejder kun med de allerbedste.

Og I kan let afvikle forløbet med praktisk assistance fra vores professionelle kursusadministration.

Vælg rigtigt med rådgivning hos os

Jeres situation og jeres udviklingsbehov er i centrum, når vi rådgiver jer. Vi lytter til jeres ønsker og forestillinger og spørger nysgerrigt ind.

Sammen sætter vi ord på, hvad det konkrete kursus eller udviklingsforløb skal gøre for jer og jeres medarbejdere. Vi deler vores erfaringer og giver gode råd om, hvordan I får det bedste udbytte. Vi kan tage udgangspunkt i et af Djøfs 200 velafprøvede kurser eller skræddersy et forløb kun til jer.

I bliver godt klædt på til at vælge den helt rigtige løsning.

Fordi læring skal gøre en forskel i praksis

I er garanteret undervisning og træning af høj kvalitet, når I vælger et forløb hos os. Vi sikrer, at I får mest mulig læring ud af jeres udviklingsbudget.

Som faglig organisation er vi drevet af at levere kompetenceudvikling, der stiller vores medlemmer og virksomhedskunder stærkere. Vores faglighed skinner igennem i alt, hvad vi laver.

Vi går op i, at læring skal gøre en forskel for jer i praksis og skabe varige kompetenceløft. Vi matcher indhold, cases og eksempler til jer og jeres behov og bidrager aktivt til at skabe en fælles forståelse og et fælles sprog. Det gør det lettere for jer at overføre det lærte til hverdagen efter kurset.

Inden kurset kan jeres medarbejdere deltage på vores gratis læringsworkshop online. Her får de metoder til at øge deres læringsudbytte både før, under og efter kurset.

Korte kurser eller uddannelser med ECTS-point

Uanset om I vælger et kort, intensivt kursus eller et længere udviklingsforløb, er alle elementer gennemprøvede, og underviserne nøje udvalgt ud fra faglig indsigt og deres erfaring som formidlere. 

I kan også vælge mellem en række uddannelser med ECTS-point på diplomniveau som virksomhedskursus. Det giver jeres medarbejdere et stærkt fagligt afsæt og papir på deres kompetenceløft. Vælg uddannelser inden for fx facilitering, procesledelse, kommunikation, ledelse og projektledelse.

FAQ om virksomhedskurser

Deltagerne kan være både ledere og medarbejdere – hver for sig eller blandet på tværs af organisatoriske niveauer.

De kan komme fra ét team eller fra forskellige teams og afdelinger på tværs af organisationen. De kan både være medlemmer af Djøf og ikke-medlemmer.

Det er suverænt jer, der bestemmer, hvem der deltager.

Ja, det ser vi ofte.

Men det er vigtigt at have indholdet og deltagernes forudsætninger for øje. På nogle kurser øges værdien med blandede holdsammensætninger. På andre kan det være et benspænd for effektiv læring.

De fleste af vores kurser er for højtuddannede, men der er ingen krav til uddannelsesniveau. Vi matcher niveauet til jeres målgruppe. Dog kan der være adgangskrav på moduler på diplomuddannelserne.

Det afhænger fuldstændig af indholdet, designet og målet med kurset.

Vi gennemfører virksomhedskurser i hele landet. Også i udlandet.

Som regel lægger I lokaler til kurset, men vi hjælper også gerne med alt det praktiske, hvis I ønsker at benytte eksterne kursuslokaler. Det er helt op til jer.

Prisen afhænger fuldstændig af:

 • hvor mange deltagere I vil have med på kurset
 • hvor mange dage kurset varer
 • hvilke og hvor mange undervisere der skal undervise

Udnytter I det maksimale deltagerantal, er prisen ofte det halve af, hvad det koster at sende en medarbejder på et åbent kursus.

Vi vælger den underviser, som matcher jeres behov.

I trækker på vores store netværk af faglige eksperter og undervisere. De er hver især nøje udvalgt og lever op til vores høje standarder inden for læring, formidling og faglig viden.

Tænk længere

Kurser og uddannelser – styrk dine kompetencer