Djøf

Meld dig ind i Djøf

Kom i netværk med 91.000 af Danmarks dygtigste og mest indflydelsesrige mennesker, hvoraf 23.000 er studerende.

Det koster kun 49 kr. om måneden

Som studerende på en videregående uddannelse er det oplagt, at du melder dig ind i Djøf. Du kommer i selskab med mere end 23.000 andre studerende og i alt 91.000 meningsdannere, beslutningstager og nøglemedarbejdere i Danmark og i udlandet. 

Udover rabat på forsikring, bøger og bank får du også studiekurser, hjælp til cv og ansøgninger og karrieresparring, bliver du en del af et helt forrygende netværk, der altid er der for dig, og som du kan deltage aktivt i, hvis du vil. Alt sammen noget, der giver endnu bedre afsæt for din fremtidige karriere.

Læs mere om fordelene ved at være medlem

Hvad er Djøf

Bestil pressekort og brug de mange faglige og personlige fordele. Brug netværket og få rådgivning, der giver tryghed i dit arbejdsliv og perspektiv i din karriere. Få adgang til rabatter via dit medlemskab af Djøf og print dit eget medlemskort.

Hvad koster det

Dit Djøf-kontingent varierer alt efter din erhvervsmæssige status. Det gør en forskel, om du er studerende, ansat privat eller offentligt, er selvstændig eller arbejdsledig. Her på siden kan du se, hvad det koster.

Hverv en ven

Tag en ven med i biografen

Har du en ven, du også synes bør være medlem, så kan I komme en tur i biografen sammen. Tilbuddet gælder for studerende.

Få mor og far til at betale

Har du ikke helt luft i økonomien til et medlemskab, så få dine forældre eller en anden til at betale.