Djøf

Podcast

Her finder du Djøfs podcast-univers, der går under navnet Djøfcast. Lyt til og se hvordan du abonnerer på vores podcast: I offentlighedens tjeneste og Statkundskabens klassikere

Djøfcast - I offentlighedens tjeneste

Djøfs podcast er til dig, der er interesseret i offentlig forvaltning og som arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og det administrative. Vi skruer ned for tempoet, vi går bag om de dagsaktuelle nyheder og vi giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger. Bente Dalsbæk (tidligere debatvært på P1) er vært. Hun behandler i hvert afsnit et aktuelt forvaltnings-politisk emne og taler med eksperter, analytikere og praktikere.

Djøfs podcast kan afspilles på denne side eller kan findes i din podcast-app. Ønsker du at abonnere på Djøfcast, I offentlighedens tjeneste, så find den ved at søge "I offentlighedens tjeneste" eller benyt følgende link i din podcast-app: http://djoef.libsyn.com/rss 

Du kan lytte til alle afsnittene her

missing

Statskundskabens klassikere

Podcasten om statskundskabens klassikere tager udgangspunkt i Djøf Forlags bogserie af samme navn. Få en fagligt funderet og velfortalt præsentation af klassikernes bidrag, indflydelse og aktualitet.

Djøfs podcast kan afspilles på denne side eller kan findes i din podcast-app. Ønsker du at abonnere på Djøfcast, Statskundskabens klassikere, så find den ved at søge "Statskundskabens klassikere" eller benyt følgende link i din podcast-app: http://djoefcaststatskundskabensklassikere.libsyn.com/rss. 

Du kan lytte til alle afsnittene her

missing

Podcast sådan

Hvordan lytter man til podcast?

En podcast er et program, der minder om et radioprogram, det kan bare ikke afspilles på radioen. De fleste, der lytter til podcast vælger at abonnere via en podcast-app, så nye afsnit kommer rullende af sig selv. Podcast-formatet vil derfor ofte være fortløbende og bør være noget, man ikke blot vil lytte til én gang, men følge i en længere periode.

Djøfcast - I offentlighedens tjeneste er fx et debat- og interview-program, der sætter spot på arbejdet i den offentlige sektor. Og Djøfcast - Statskundskabens klassikere er en gennemgang af Djøf Forlags populære bogserie om samfundstænkere. Men podcast kan også være fiktion, højtlæsning, anmeldelser, dokumentar med videre. I Djøf er vi gode til analyser, debat og samfunds-relevante emner, så det andet lader vi andre gode podcastere om.

Hvad er podcast?

Podcast kan høres på din smartphone, tablet eller computer. Her på siden kan du se alle de afsnit, der er udkommet i Djøfs podcastunivers: Djøfcast. Og du kan afspille dem én af gangen. Husk, at du også finder vores podcast i din podcast-app, så du nemt får adgang til næste afsnit og kan lytte, når du er på farten. 

Podcast-app? 

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde, lytte og abonnere på podcasts i den App, der hedder: Podcast. Det er Apples egen afspiller, og den ligger allerede på telefonen. Du kan også vælge en anden podcast-app i Appstore, der er mange at vælge imellem fx Overcast, Podbean eller PocketCast.

Mange af de samme Apps findes også til Android-telefoner. Brug Google Play, og se udvalget ved at søge 'Podcast App'. Du kan også finde podcast i musikstreaming-tjenester som fx Spotify.

Find Podcast

Ønsker du, at abonnere på en podcast, så brug søgefeltet i din podcast-app, og søg efter podcastens navn eller udbyder. og ønsker du at abonnere på en af vores Djøfcast-podcast, find dem ved at søge på 'Djøfcast' der, hvor du plejer at lytte til podcast.

Djøfbladet

Den digitale sparegris

Fintech er på fremmarch i Danmark. Mød folkene bag en gris med globale ambitioner – og få overblikket over det finansielle startupmiljø i Danmark, hvor ny teknologi, nye regler og nye faglige profiler rusker op i de traditionelle virksomheder.

Foto: PR
Djøf blog

Det første job tegner ikke resten af din karriere

Jeg vil gerne aflive en af de største myter, jeg møder i forbindelse med mit arbejde: Det første job, du får som nyuddannet, tegner IKKE resten af din karriere.


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent