Djøf

Hvad er Djøf Paris

Formålet med Djøf Paris er at give djøfere et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer.

Formålet med Djøf Paris er at give djøfere et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer.

Vi holder jævnligt spændende arrangementer, der fokuserer på medlemmernes faglige interesser og aktuelle temaer. Eksempler kan være faglige oplæg, debataftener, cv-kursus og hjælp til jobsøgning m.m. Her kan du læse mere om det næste arrangement.

Læs mere om netværket i vores pjece om Djøf Paris

Dyveke Vestergaard Johansen er Djøfs netværksansvarlige i Paris. Har du ideer til arrangementer, kommentarer eller spørgsmål med videre, eller kunne du eventuelt tænke dig at blive aktiv og indtræde i Djøf Paris' arbejdsgrupper, er du velkommen til at skrive til Dyveke dk,djoef,djoefparis eller til Lone Grevy dk,djoef,lgo fra Djøfs sekretariat. 

Du kan også møde os - og netværket - i vores linkedingruppe Djøf Frankrig

Hvis du har givet Djøf besked om din nye adresse i Frankrig, er du automatisk med i Djøf Paris-netværket og vil modtage invitationer, når netværket holder arrangementer. Hvis du skal bibeholde din danske adresse, men stadig gerne vil modtage invitationer, skal du give Djøf besked. Det gør du ved at skrive til Elisabeth Lindgreen Frimurer, elf@djoef.dk

Husk altid at oplyse Djøf om dine nye, personlige oplysninger (ændring af adresse, mail osv.). Så sikrer du, at du altid modtager relevant information

Djøf Paris' arbejdsgruppe

Netværksansvarlig

Dyveke Vestergaard Johansen, dk,djoef,djoefparis

Arbejdsgruppe

Rikke Jacobsen
Hanna Ohm Cleaver
Annemette Jocteur Monrozier
Naja Pape.

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent