Djøf

Hvad er Djøf London

Formålet med netværket Djøf London er at give djøfere et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer.

Formålet med netværket Djøf London er at give djøfere et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer.

Vi holder jævnligt spændende arrangementer, som fokuserer på medlemmernes faglige interesser og aktuelle temaer. Eksempler kan være faglige oplæg, debataftener, cv-kursus og hjælp til jobsøgning m.m. Sociale arrangementer er der også plads til.

Læs mere om netværket i Djøf Londons pjece.

Pernille Møller er Djøfs netværksansvarlige  i London. Har du ideer til arrangementer, kommentarer eller spørgsmål – eller har du måske lyst til at blive aktiv og indtræde i Djøf Londons arbejdsgruppe, er du velkommen til at skrive til Pernille dk¤djoef¤djoeflondon eller til Lone Grevy dk¤djoef¤lgo fra Djøfs sekretariat.

Du kan også møde os - og netværke - i vores linkedingruppe Djøf England

Hvis du har givet Djøf besked om din nye adresse i London, er du automatisk med i Djøf London-netværket og vil modtage invitationer, når netværket holder arrangementer. Hvis du skal bibeholde din danske adresse, men stadig gerne vil modtage invitationer, skal du give Djøf besked. Det gør du ved at skrive til Elisabeth Lindgreen Frimurer på dk¤djoef¤elf.

Husk altid at oplyse Djøf om dine nye, personlige oplysninger (ændring af adresse, mail osv.). 

Djøf Londons arbejdsgruppe

Netværksansvarlig:

Pernille Møller

Arbejdsgruppe:

Camilla Roth
Nikolai Weissert 
Suleman Haider
Johan Lasthein

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Så læs dog en bog i din ferie

Slap af og læs en bog, i stedet for at kigge på andre folks Facebook-billeder ...


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent