Tjek din løn

Beregn din løn

Brug lønberegneren, inden du skal forhandle løn. Du kan finde lønniveauet i din branche ud fra uddannelse, anciennitet, stilling og branche. Se forskellen mellem offentligt og privat, og beregn dit lønniveau, hvis du har ambitioner om at gå ledervejen. Som studerende kan du udregne dit lønniveau ud fra relevans, ansættelsesområde, branche og uddannelse.

Tjek din løn med lønberegner

Få et løntjek, inden du skal forhandle din næste løn. Med Djøfs lønberegner kan du tjekke et lønniveau inden for en given branche og stilling. Den giver dig et hurtigt overblik over, hvad meget du skal have i lønposen med din erfaring og anciennitet på arbejdsmarkedet. 

Her kan du sende de beregninger, som du har lavet via Djøf Løntjek.

Udfyld felterne og filen sendes via mail som en vedhæftet PDF-fil.

Tryk her for at sende
  • Tjek din løn

    Find lønniveauet i alle brancher

    Tjek lønnen i det private, i det offentlige, for medlemmer med studiejob eller i advokatbranchen (Djøf Advokat).

    Du kan lave en pdf med dine beregninger, så du nemt kan gemme, printe og sende som mail.


Djøfbladet

Nej, kvinder og mænd har ikke lige muligheder for at blive ledere

FIK DU LÆST: Vi tager fejl, når vi tror, at køn ikke betyder noget for chancerne for at blive leder i Danmark. Det mener CBS-professor Sara Louise Muhr, som er aktuel med bogen ’Ledelse af køn’. Og hun har en række nye idéer til, hvordan der kan skabes mere ens muligheder for alle. (Publiceret 1. maj)

Foto: Jonas Pryner
Djøf blog

Bureaukrati, god projektledelse og masser af muligheder

Dette er anden artikel om at arbejde i et ministerie på Slotsholmen. Er det virkelig så bureaukratisk et miljø, som alle går rundt og siger? Det er ikke min oplevelse, men der er nogle spilleregler, man skal følge.


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent