Velkommen til vores nye website! Nogle steder vil du stadig se vores gamle site - lidt endnu.

Omregning af individuelle tillæg

Få overblik over, hvad dine tillæg er i nutidskroner. Du kan også beregne, hvad du skal bede om at få i grundniveau, hvis du fx vil have 25.000 kroner i tillæg.

En kvinde med mørkt hår taler i telefon

Beregn dit tillæg i nutidskroner

Når du eller din tillidsrepræsentant forhandler løn på din arbejdsplads i det offentlige, bliver individuelle tillæg typisk forhandlet i et såkaldt årligt grundbeløb. For at omregne grundbeløbet til nutidskroner skal grundbeløbet reguleres med den reguleringsprocent, som Djøf aftaler ved de offentlige overenskomstforhandlinger. 

Reguleringsprocenten medregner både de overenskomstmæssige lønstigninger og den regulering, der følger af reguleringsordningen, som sikrer, at den offentlige og private lønudvikling følges nogenlunde ad. 

Grundbeløbet, og hvad det svarer til i nutidskroner, varierer derfor også afhængigt af, om du er ansat i staten, en region eller en kommune. 

Her kan du omregne dit tillæg til nutidskroner. Eller omvendt finde ud af, hvilket grundbeløb du skal forhandle eller indstille dig til for at få en bestemt lønstigning målt i nutidskroner.

Omregn dine tillæg