Benefits og løn

Benefits

Du kan typisk forhandle om yderligere fleksibilitet, længerevarende efteruddannelsesforløb, betalte netværk mentor/coachforløb. Vær kreativ ud fra dine egne ønsker, og lad dig inspirere af vores liste over de mest almindelige personalegoder.

Ideliste til benefits

Mange virksomheder stiller fælles ordninger til rådighed fx sundhedsordninger, massage, frugtordning og afhentning af vasketøj. Disse ordninger er ikke til forhandling, fordi de typisk er aftalt i en personalehåndbog.

Er du ansat i en kommune eller region, kan der være mulighed for at indgå en aftale om nedgang i kontantlønnen for at modtage personalegoder - også ofte kaldet ”bruttolønsordninger”.  

Som medarbejder er det en forudsætning, at din arbejdsgiver og din tillidsrepræsentant er enige om, at muligheden skal være gældende på jeres arbejdsplads. Det er frivilligt for dig, om du vil benytte dig af muligheden. Nedgangen i løn kan ske både i grundlønnen og i din eventuelle individuelt aftalte løn.

Din løn som privatansat

Din løn som offentligt ansat

Din løn som offentlig chef

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Prokrastination - hvorfor er det godt at kende til?

Hvorfor gør vi ikke de ting, vi ved, vi burde gøre? Svaret er prokrastination, og vi lider alle sammen af det.


Tom Hedegaard
Tom Hedegaard
Chefkonsulent