Benefits og løn

Benefits

Du kan typisk forhandle om yderligere fleksibilitet, længerevarende efteruddannelsesforløb, betalte netværk mentor/coachforløb. Vær kreativ ud fra dine egne ønsker, og lad dig inspirere af vores liste over de mest almindelige personalegoder.

Ideliste til benefits

Mange virksomheder stiller fælles ordninger til rådighed fx sundhedsordninger, massage, frugtordning og afhentning af vasketøj. Disse ordninger er ikke til forhandling, fordi de typisk er aftalt i en personalehåndbog.

Er du ansat i en kommune eller region, kan der være mulighed for at indgå en aftale om nedgang i kontantlønnen for at modtage personalegoder - også ofte kaldet ”bruttolønsordninger”.  

Som medarbejder er det en forudsætning, at din arbejdsgiver og din tillidsrepræsentant er enige om, at muligheden skal være gældende på jeres arbejdsplads. Det er frivilligt for dig, om du vil benytte dig af muligheden. Nedgangen i løn kan ske både i grundlønnen og i din eventuelle individuelt aftalte løn.

Din løn som privatansat

Din løn som offentligt ansat

Din løn som offentlig chef

Djøfbladet

Djøferne sidder for meget ned

Djøfere er højt placeret på listen over, hvor meget folk sidder ned på jobbet, viser ny forskning. Men er det et problem? Vi har spurgt Mette Korshøj Larsen, som forsker i stillesiddende arbejde ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Illustration: Lasse Skovgaard Christensen
Djøf blog

Skal man have et andet job, før man siger op?

Måske har du brugt din sommerferie på at overveje din jobsituation. Men du tør ikke sige dit job op, før end at du har et andet på hånden. Hvornår skal man sige et job op? Hvornår er det smart at blive?


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent