Benefits og løn

Benefits

Du kan typisk forhandle om yderligere fleksibilitet, længerevarende efteruddannelsesforløb, betalte netværk mentor/coachforløb. Vær kreativ ud fra dine egne ønsker, og lad dig inspirere af vores liste over de mest almindelige personalegoder.

Ideliste til benefits

Mange virksomheder stiller fælles ordninger til rådighed fx sundhedsordninger, massage, frugtordning og afhentning af vasketøj. Disse ordninger er ikke til forhandling, fordi de typisk er aftalt i en personalehåndbog.

Er du ansat i en kommune eller region, kan der være mulighed for at indgå en aftale om nedgang i kontantlønnen for at modtage personalegoder - også ofte kaldet ”bruttolønsordninger”.  

Som medarbejder er det en forudsætning, at din arbejdsgiver og din tillidsrepræsentant er enige om, at muligheden skal være gældende på jeres arbejdsplads. Det er frivilligt for dig, om du vil benytte dig af muligheden. Nedgangen i løn kan ske både i grundlønnen og i din eventuelle individuelt aftalte løn.

Din løn som privatansat

Din løn som offentligt ansat

Din løn som offentlig chef

Djøfbladet

Ny forskning: Frivilligt arbejde fører ikke til job

Er du jobsøgende, er det så godt som værdiløst at skrive erfaring med frivilligt arbejde på cv’et, konkluderer ny dansk forskning. Resultatet overrasker a-kasse.

Foto: Barsan Attila/Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent