Djøf

Jobværkstedet i København

Værkstedet er din mulighed for at møde og lære af en masse spændende mennesker, mens du leder efter arbejde. Og så er det ikke mindst din chance for at blive klogere på jobmarkedet og på dine egne kompetencer.

Jobværkstedet har virkelig betydet meget for mig

"Jeg tror, jeg ville have haft meget sværere ved at holde modet oppe uden det. De andre jobsøgere, kurserne og hele stemningen har gjort, at jeg har fået energien til at fortsætte mine netværksaktiviteter og min jobsøgning på fuld kraft.

Jeg har simpelthen følt, at jeg helt normalt kørte hjemmefra om morgenen og tog på "job". Der var nogen at sige godmorgen til, altid nogen der ville læse ens ansøgning igennem, og nogen til at heppe når jeg skulle til samtale."

Nina Baron, nu i job, djøfbladet nr. 1, 2016

Del erfaringer og få gode råd

Mange bruger værkstedet som deres daglige kontor. Andre kommer forbi ind i mellem for at møde arbejdsgivere, læse jobopslag, lære at skrive den gode ansøgning eller måske bare låne printeren og drikke en hurtig kop kaffe.

Uanset hvad, er der altid nogen, du kan dele erfaringer i de lyse lokaler ud mod Nørreport eller få gode råd om din jobsøgning hos. En gruppe frivillige værter står for den daglige drift af værkstedet. De sørger for, at nye brugere føler sig velkomne og kommer med ideer til oplæg i værkstedet.

Oplæg

De fleste tirsdage inviterer vi til oplæg og arrangementer om alt fra uopfordret jobsøgning i små virksomheder og muligheder i udlandet til brug af sociale medier i jobsøgningen.

Formiddagsarrangementerne bliver samme eftermiddag fulgt op med Tirsdags Twist, som typisk ligger i forlængelse af formiddagens emne.

Der er trådløst netværk i lokalerne, så du kan komme på med din egen bærbare eller du kan benytte dig af én af jobværkstedets bærbare. Du er velkommen til at bruge printeren.

Jobværksted er åbent alle hverdage fra klokken 9-16. Indgang via receptionen i Gothersgade 129. 

Djøfbladet

"Man må flytte derhen, hvor jobbene er"

En række syddanske virksomheder, der har brug for akademikere, var for nylig i København for at skaffe nye medarbejdere. Djøfbladet var med ved jobmessen for at høre, hvad firmaerne lokker med.

Foto: Jacob Nielsen
Djøf blog

Skal man have et andet job, før man siger op?

Måske har du brugt din sommerferie på at overveje din jobsituation. Men du tør ikke sige dit job op, før end at du har et andet på hånden. Hvornår skal man sige et job op? Hvornår er det smart at blive?


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent