Vil du have tjekket din kontrakt? 

Lad os gennemgå din kontrakt, så du kan sikre dig selv den bedste løn og de mest optimale ansættelsesvilkår som direktør.

Husk at oplyse et telefonnummer vi kan kontakte dig på, hvis du ønsker en telefonisk tilbagemelding. Præciser også gerne, hvis der er punkter i kontrakten, vi skal have særligt fokus på i vores gennemgang.

 

Vores konsulenter arbejder hver dag med at rådgive og sikre Djøfs medlemmer de bedste vilkår. Vi er eksperter i ansættelsesvilkår for direktører, og vi kender din markedsværdi og dine forhandlingsmuligheder. Vi baserer vores viden på gennemgang af mere end 2000 direktørkontrakter om året og en unik statistik over de lønninger vores medlemmer har. 

Standardkontrakt for direktører

Vi har udarbejdet en ansættelseskontrakt, der indeholder de vilkår, som Djøfs medlemmer typisk har, når de får en ansættelse som direktører. 

 

 

Regler for ansættelsesforhold

I det følgende får du et overblik over de regler, der gælder for et ansættelsesforhold som direktør for en funktion eller et område, hvor ansættelsen er omfattet af funktionærloven. Derudover er der forslag til centrale og vigtige bestemmelser, som kan være nødvendige og hensigtsmæssige i direktørkontrakter og råd til forhandlingen. 

3 0 Vurder indholdet

Regelgrundlag

Forhandlingsmuligheder