Flytning af statslige arbejdspladser

Her kan du læse om de muligheder, du har, hvis din arbejdsplads er en del af regeringens plan om flytning af statslige arbejdspladser.

Flytter din arbejdsplads, er der mange juridiske, karrieremæssige og familiemæssige spørgsmål, som skal med i dine overvejelser. Både hvis du er direkte berørt af flytningen og derfor skal tage stilling til, om du vil flytte med din arbejdsplads eller ej, men også hvis andre dele af din organisation flytter rundt.

Blev medlem af facebookgruppen "Netværk for statsansatte" og del dine erfaringer, oplevelser eller stil spørgsmål. 

Vi er klar til at rådgive og sparre med dig alle hverdage fra kl. 9-16 på telefon 33 95 97 00 om dit valg og dine karrieremuligheder i denne situation. Du kan også maile til os på djoef@djoef.dk.

På siderne her kan du læse mere om, hvordan du er stillet både som medarbejder og chef, hvis hele eller dele af din arbejdsplads skal flyttes.

Hvis du vil flytte med

Hvis du ikke vil flytte med

Indflydelse på processen

Varsling af tillidsrepræsentanter m.fl.

Flytning af statslige arbejdspladser 2016 analyse

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Så læs dog en bog i din ferie

Slap af og læs en bog, i stedet for at kigge på andre folks Facebook-billeder ...


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent