Djøf

Flytning af statslige arbejdspladser

Her kan du læse om de muligheder, du har, hvis din arbejdsplads er en del af regeringens plan om flytning af statslige arbejdspladser.

Når din arbejdsplads flytter

Flytter din arbejdsplads, er der mange juridiske, karrieremæssige og familiemæssige spørgsmål, som skal med i dine overvejelser. Både hvis du er direkte berørt af flytningen og derfor skal tage stilling til, om du skal flytte med din arbejdsplads eller ej, men også hvis andre dele af din organisation flytter rundt.

Vi er klar til at rådgive og sparre med dig alle hverdage fra kl. 9-16 på telefon 33 95 97 00 om dit valg og dine karrieremuligheder i denne situation. Du kan også sende mail til os på djoef@djoef.dk.

Hvis du ikke flytter med

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du ikke ønsker at flytte med arbejdspladsen? Ønsker du ikke at flytte med din arbejdsplads, er der flere muligheder:

Hvis du flytter med

Hvad er dine muligheder, hvis din arbejdsplads flytter, og du gerne vil fortsætte i jobbet? Hvis du gerne vil fortsætte i dit job, når din arbejdsplads flytter, er der forskellige vilkår, du kan forhandle om.

Djøf mener

Læs en række pressemeddelelser, der handler om flytning af statslige arbejdspladser.

Næste runde udflytning skal gøres bedre

Djøf opfordrer regeringen til at lære af erfaringerne fra første runde i flytningen af statslige arbejdspladser

Arbejdsro og massive investeringer

SKAT har brug for dygtige folk over hele landet, så tænk de ansatte med i de massive forandringer, der skal gennemføres, lyder opfordringen fra Djøf.

Lad os se hele regningen for udflytningen

Flytning af statslige arbejdspladser er dyrt og effekten ukendt. Pengene kan i stedet bruges på at skabe nye private arbejdspladser og vækst uden for de store byområder, skriver Sara Vergo, Djøf Offentlig og Henrik Funder, Djøf Privat i et debatindlæg på Altinget.dk

Nye udflytninger kræver grundig evaluering

Rigsrevisionen bør undersøge omkostninger ved udflytning af statslige arbejdspladser, skriver Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig i et debatindlæg.

Indflydelse på processen

Din rolle som tillidsrepræsentant

Hvilken rolle har tillidsrepræsentanten, Djøf-klubben og samarbejdsudvalget i processen i forbindelse med en eventuel flytning af din arbejdsplads?

Resultatet af undersøgelse

Analyse: Flytning af statslige arbejdspladser 2016

Et år efter udmeldingen af flytningen af en række statslige arbejdspladser har Djøf gennemført en undersøgelse blandt de medlemmer, der er eller har været påvirket af flytningen. Resultaterne viser, at en tredjedel allerede har fået nyt job.