Djøf

Flytning af statslige arbejdspladser

Skal din arbejdsplads flytte? Her kan du læse, hvordan du er stillet, samt om Djøfs holdninger til regeringens flytteplaner.

Når din arbejdsplads flytter

Flytter din arbejdsplads, er der mange juridiske, karrieremæssige og familiemæssige spørgsmål, som skal med i dine overvejelser. Både hvis du er direkte berørt af flytningen og derfor skal tage stilling til, om du skal flytte med din arbejdsplads eller ej, men også hvis andre dele af din organisation flytter rundt.

Vi er klar til at rådgive og sparre med dig alle hverdage fra kl. 9-16 på telefon 33 95 97 00 om dit valg og dine karrieremuligheder i denne situation. Du kan også sende mail til os på djoef@djoef.dk.

Hvis du ikke flytter med

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du ikke ønsker at flytte med arbejdspladsen? Ønsker du ikke at flytte med din arbejdsplads, er der flere muligheder:

Hvis du flytter med

Hvad er dine muligheder, hvis din arbejdsplads flytter, og du gerne vil fortsætte i jobbet? Hvis du gerne vil fortsætte i dit job, når din arbejdsplads flytter, er der forskellige vilkår, du kan forhandle om.

Djøf mener

Diskussionen om flytning af statslige arbejdspladser er ikke sort-hvid. Som faglig organisation bakker vi op om, at der skal være arbejdspladser til djøfere i hele landet. Men samtidig står vi værn om de medlemmer, der mister deres job, fordi det pludselig skal flytte.

Her kan du læse pressemeddelelser og andet, der handler om Djøfs holdninger og anbefalinger til flytning af statslige arbejdspladser. 

Djøf: Flytninger handler også om medarbejderne

Regeringen skal tages på ordet, når de siger, de vil tage hensyn til de nuværende statslige medarbejdere, hvis arbejdspladser skal flytte i denne runde, siger Djøf.

Brev til Lars Løkke Rasmussen

Læs brev til Lars Løkke Rasmussen, relevante ministre, ordførere og udvalg om flytning af statslige arbejdspladser.

Gør nu flytninger af statslige arbejdspladser til en succes

Dansk Magisterforening, Ingeniørforeningen og Djøf står nu sammen om tre konkrete anbefalinger til regeringen i forbindelse med den kommende bølge af flytninger.

Arbejdsro og massive investeringer

SKAT har brug for dygtige folk over hele landet, så tænk de ansatte med i de massive forandringer, der skal gennemføres, lyder opfordringen fra Djøf.

Karrierearrangementer

Flytter din arbejdsplads? Her er dine nye jobmuligheder

Tilmeld dig denne workshop og bliv klogere på, hvad et nyt job i det private har betydet for andre djøfere, der har taget skiftet.

Tirsdag den 27. februar

Boost din karriere - kend din markedsværdi

Tilmeld dig denne workshop og få kendskab til hvordan du kan analysere dit arbejdsmarked, så du kan træde det næste relevante skridt i din karriere.

Torsdag den 1. marts

Introduktion til rekrutteringstest

Tilmeld dig dette arrangement og få en generel introduktion til rekrutteringstest.

Torsdag den 8. marts

Jobsøgning - til dig hvis arbejdsplads flytter

Tilmeld dig denne workshop og få inspiration til og overblik over din jobsøgning.

Torsdag den 22. marts

Indflydelse på processen

Din rolle som tillidsrepræsentant

Hvilken rolle har tillidsrepræsentanten, Djøf-klubben og samarbejdsudvalget i processen i forbindelse med en eventuel flytning af din arbejdsplads?

Undersøgelser af flytninger

Undersøgelse: Flytning af statslige arbejdspladser 2017

Erfaringsopsamling af flytning af statslige arbejdspladser.

Analyse: Flytning af statslige arbejdspladser 2016