Flytning af statslige arbejdspladser

Her kan du læse om de muligheder, du har, hvis din arbejdsplads er en del af regeringens plan om flytning af statslige arbejdspladser.

Flytter din arbejdsplads, er der mange juridiske, karrieremæssige og familiemæssige spørgsmål, som skal med i dine overvejelser. Både hvis du er direkte berørt af flytningen og derfor skal tage stilling til, om du vil flytte med din arbejdsplads eller ej, men også hvis andre dele af din organisation flytter rundt.

Blev medlem af facebookgruppen "Netværk for statsansatte" og del dine erfaringer, oplevelser eller stil spørgsmål. 

Vi er klar til at rådgive og sparre med dig alle hverdage fra kl. 9-16 på telefon 33 95 97 00 om dit valg og dine karrieremuligheder i denne situation. Du kan også maile til os på djoef@djoef.dk.

På siderne her kan du læse mere om, hvordan du er stillet både som medarbejder og chef, hvis hele eller dele af din arbejdsplads skal flyttes.

Hvis du vil flytte med

Hvis du ikke vil flytte med

Indflydelse på processen

Varsling af tillidsrepræsentanter m.fl.

Flytning af statslige arbejdspladser 2016 analyse

Djøfbladet

Departementschef: Læk ”skader ministeriet helt enormt”

I påsken offentliggjorde en avis miljøminister Esben Lunde Larsens udtalelser fra et lukket møde med medarbejdere. Den lækage giver “vores omverden grund til at tvivle på systemets loyalitet,” skriver departementschef Henrik Studsgaard i et læserbrev

- foto: Miljø- og Fødevareministeriet
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent