Djøf

Djøfs lønsikring

Du kan ikke sikre dig mod ledighed, men med Djøfs lønsikring ved ledighed, kan du til gengæld sikre dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag mister dit job. Forsikringen kan tegnes af lønmodtagere og selvstændige.

Kan din økonomi holde til dagpenge?

Er du lønmodtager eller selvstændig, kan du ikke sikre dig mod ledighed. Men med Djøfs Lønsikring, kan du til gengæld sikre dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag mister dit job. 

Djøfs Lønsikring giver dig mulighed for at supplere dine dagpenge med op til 32.000 kr. om måneden - dog højest med et beløb svarende til 85% af det, du tjener i dag. 

Du har ikke nødvendigvis brug for samme forsikring og dækning, som andre djøfere. Derfor har vi sammen med forsikringsselskabet Topdanmark forhandlet os frem til en fleksibel ordning, der tager hensyn til dine personlige behov.

Du bestemmer selv, hvor stor dækning, du vil have.

Køb forsikringen

Overvejer du at købe forsikringen, kan du beregne prisen og se forsikringsbetingelserne på Topdanmarks hjemmeside, som du bør læse grundigt igennem inden du bestiller forsikringen.

Hvis du har spørgsmål til lønsikringen, er du naturligvis velkommen til at ringe til Topdanmark på telefon 44 74 35 50 eller sende Topdanmark en mail på dk¤topdanmark¤loensikring.

Hvis du allerede har tegnet en lønsikring et andet sted og gerne vil skifte til Djøfs Lønsikring, har du mulighed for at tage din anciennitet med dig.

Djøfbladet

Ny forskning: Frivilligt arbejde fører ikke til job

Er du jobsøgende, er det så godt som værdiløst at skrive erfaring med frivilligt arbejde på cv’et, konkluderer ny dansk forskning. Resultatet overrasker a-kasse.

Foto: Barsan Attila/Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent