Djøf

Djøfs lønsikring

Du kan ikke sikre dig mod ledighed, men med Djøfs lønsikring, kan du til gengæld sikre dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag mister dit job. Lønsikringen kan tegnes af lønmodtagere og selvstændige.

Kan din økonomi holde til dagpenge?

Er du lønmodtager eller selvstændig, kan du ikke sikre dig mod ledighed. Men med Djøfs Lønsikring, kan du til gengæld sikre dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag mister dit job. 

Djøfs Lønsikring giver dig mulighed for at supplere dine dagpenge med op til 40.000 kr. om måneden - dog højest med et beløb svarende til 90% af det, du tjener i dag. 

Nogle af fordelene ved Djøfs lønsikring er, at den:

  • sikrer helt op til 90% af din nuværende løn
  • giver adgang til outplacement-forløb
  • fra 43 kr. pr. måned - og prisen trækkes fra i din skat, så den bliver endnu lavere.

Til ordningen er der nu tilføjet en række nye fordele:

  • Lavere pris
  • Bedre dækning 
  • Længere udbetalingsperiode og præmiefritagelse, så du ikke selv skal betale for forsikringen, mens du er ledig. 

Du har ikke nødvendigvis brug for samme forsikring og dækning, som andre djøfere. Derfor har vi sammen med forsikringsselskabet Topdanmark forhandlet os frem til en fleksibel ordning, der tager hensyn til dine personlige behov. Du bestemmer selv, hvor stor dækning, du vil have.

Køb forsikringen

Overvejer du at købe forsikringen, kan du beregne prisen og se forsikringsbetingelserne, som du bør læse grundigt igennem inden du bestiller forsikringen.

Hvis du allerede har tegnet en lønsikring et andet sted og gerne vil skifte til Djøfs Lønsikring, har du mulighed for at tage din anciennitet med dig.

Hvis du har spørgsmål til lønsikringen, er du naturligvis velkommen til at ringe til Topdanmark på telefon 44 74 35 50 eller sende en mail på dk¤topdanmark¤loensikring.