Djøf

Få 6 måneders medlemskab af Djøf, når du køber dit næste kursus

Som medlem af Djøf får du rådgivning i alle aspekter af dit arbejdsliv – også dem, der handler om tryghed og udvikling af din karriere. Det og meget mere kan du få gratis adgang til det næste halve år.

Derfor skal du blive medlem af Djøf

Som medlem af Djøf får du ikke kun svar på dine juridiske spørgsmål – du får også en sparringspartner, når du skal træffe vigtige valg i din karriere.

Når du taler med os, trækker du på vores viden om dit jobmarked fra mere end 25.000 rådgivningssamtaler og 800 medlemsaktiviteter om året.

Du kan fx få gennemgået din nye kontrakt og få gode råd til, hvordan du forhandler dig til bedre vilkår. 20 % forhandler sig til en bedre kontrakt, efter at de har talt med os.

Hos Djøf bliver du en del af et ambitiøst fællesskab med 93.000 akademikere, som du hvert år kan møde til mere end 500 arrangementer.

Hvordan får jeg 6 måneders gratis medlemskab?

Du kan gøre brug af tilbuddet, hvis du ikke allerede er medlem af Djøf og køber et kursus til en ikke-medlemspris på minimum 10.000 kr. ekskl. moms. Når du tilmelder dig kurset, kan du i forbindelse med kursustilmeldingen sige ’ja tak’ til tilbuddet om 6 måneders gratis medlemskab af Djøf. Vælger du at sige ’ja tak’, så kontakter vi dig i løbet af få dage og sørger for, at du bliver meldt ind.

Du kan kun benytte dig af tilbuddet, hvis du tilmelder dig et kursus, der er inkluderet i tilbuddet, og du ikke allerede er medlem af Djøf. Her kan du se, hvad 6 måneders medlemskab af Djøf normalt koster.  

Betingelser

Når du tilmelder dig et kursus, der indgår i tilbuddet, kan du i forbindelse med tilmeldingen angive, at du ønsker at prøve 6 måneders gratis medlemskab af Djøf. Vælger du at sige ’ja tak’, så kontakter vi dig i løbet af få dage og sørger for, at du bliver meldt ind.

Se alle kurser, der er inkluderet i tilbuddet her.

Tilbuddet er for dig, der endnu ikke er medlem af Djøf og ønsker at afprøve fordelene ved et Djøf medlemskab. 

Du skal derudover opfylde betingelserne for at blive medlem af Djøf. Se om du kan blive medlem. 

Alle erhvervsaktive, studerende, privat og offentligt ansatte med en akademisk uddannelse kan blive medlem. Se om du kan blive medlem af Djøf. 

Efter de første 6 måneder skal du begynde at betale kontingent. Din erhvervsmæssige status og medlemsgruppe bestemmer, hvor meget dit kontingent koster. 

Her kan du se, hvad du skal betale (Se hvad dit kontingent koster).

Efter de første 6 måneder begynder du at betale kontingent. Hvis du i løbet af de første 6 måneder finder ud af, at Djøf alligevel ikke er noget for dig, kan du melde dig ud. Udmeldingen skal ske skriftligt med en dags varsel til begyndelsen af et kvartal. Det vil sige, melder du dig ud i indeværende kvartal, så vil din udmeldelse træde i kraft første dag i det kommende kvartal:

  • Opsiger du dit medlemskabet i perioden 1. oktober-31. december, så er du udmeldt den 1. januar
  • Opsiger du dit medlemskabet i perioden 1. januar-31. marts, så er du udmeldt den 1. april
  • Opsiger du dit medlemskabet i perioden 1. april-30. juni, så er du udmeldt den 1. juli
  • Opsiger du dit medlemskabet i perioden 1. juli-30. september, så er du udmeldt den 1. oktober

Kontante fordele

Forsikringer

Indbo-, rejse, ledigheds-forsikring. Få op til 32% rabat på din forsikring.

Se rabatter

Bank

Op til 5% i rente, konto for selvstændige og Djøf Mastercard

Se rabatter

Forbrugsforeningen

Få betalingskort med op til 20% rabat gennem forbrugsforeningen.

Bestil kort

Møbler

18% rabat hos CASANOVA Møbler.

Se aftalen

Hoteller

Book hoteller hos Hotel Express med op til 50% rabat

Book hotel

Feriebolig

Adgang til JØPs feriehuse i Frankrig

Feriehuse

Flere kontante fordele

Medlemskab af Djøf, giver adgang til flere rabatter og fordele

Kontante fordele

Hør mere om medlemskabet af Djøf

Vil du høre mere om, hvad du kan få ud af et medlemskab af Djøf, så ring på 33 95 97 00, eller udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for et par dage. 

Læs om Djøfs behandling af dine personoplysninger i Djøfs privatlivspolitik