]]>

Kursus

Walk to explore: Dine værdier - sommerkursus

Brug en dag på at vandre dig klogere på dig selv og dine værdier.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er for dig, der er motiveret for at bringe ny energi og fokus ind i din hverdag. Det er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand, men en filosofisk og oplevelsesbaseret dag, hvor du skal kunne gå 3-4 timer uanset vejret. 
Mere end 700 personer ledere og medarbejdere har siden 2014 været på forskellige Walk to Explore-forløb. 

På kurset får du

Dit udbytte er personligt. Det har andre fået ud af at deltage:

  • Større personlig afklarethed, ro og fokus 
  • Mere tydelig og troværdig personlig kommunikation
  • Øget robusthed i mødet med modstand og svære beslutninger
  • Inspiration til en mere coachende og inspirerende tilgang til samtaler.
     

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Målet med dagen er at samtale om nogle af de kerneværdier, der betyder noget for dig. Og som følger dig privat og arbejdsmæssigt. Hvad du konkret tager med dig fra dagen afhænger af dig og den personlige vandring, du tager fat på denne dag.

Derfor skal du vandre

Når du vandrer, flyder samtalen lettere. Pilgrimmene vandrede som en mental renselsesproces. Søren Kierkegaard gjorde det også for cirka. 200 år siden og udtalte: ’Der findes ikke et problem, der er så stort, man ikke kan gå sig fra det’. 

Og forskning har dokumenteret, at du tænker bedre og mere kreativt, når du aktiverer kroppen. Bevægelse er med til at reducere stress og skabe velvære. 

Og endelig opstår der en anden ydmyghed, når du ser dig selv som en del af noget større - i det her tilfælde naturen. Du bliver mindet om, at du blot er en lille bitte del af noget meget større, og det er sundt at genbesøge indimellem.

Kursets form

Kurset er en kombination af opstart i plenum, en vandring med parvise dialoger og afrunding i plenum. Det er en forudsætning, at du er i stand til at gå i 3-4 timer uanset vejret. 

Du kunne også være interesseret i:

Se alle