]]>

Arrangement

Spørgsmålstyper og påvirkningskraft

Workshoppen er for dig, som er ny mentor i Djøfs lange udviklingsforløb. Bliv god til at stille mentee spørgsmål, så de skaber anledning til udvikling og handlekraft.

Workshop

Hvad handler arrangementet om?

I modul 3 tager vi spørgsmålenes anatomi under luppen med afsæt i Karl Tomms spørgsmålstyper. Vi undersøger hvor spørgsmålene udspringer fra og hvordan de kan være under indflydelse af dine egne forestillinger og præferencer for at gå til en problemstilling. I hvilken retning påvirker du mentee og holder samtalen på sporet? Med dette afsæt træner vi, hvordan du bruger spørgsmålene til at skabe fremdrift og struktur for samtalen.

Du bliver trænet i at forstå og bruge perspektivskifte i samtalerne, når du er relevant. Du opnår større bevidsthed om værdien af spørgeteknik og får flere metoder og tilgange til samtalerne, så du kan omsætte din erfaring til gavn for din mentee.

Vi lægger vægt på praktiske øvelser, træning og refleksion. Du kommer til at gå i dialog og træningslejr med andre mentorer.

Du har mulighed for at tilmelde dig det næstsidste modul som enten en fysisk mentorworkshop i København eller som webinar:

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle