Kursus

Resilient Leadership

Få de nyeste trends inden for topledelse fra Oxford University

Startdato og varighed

07. oktober 2018
3 dage

Tid og sted

10:00
Oxford

Pris

21.000 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du er leder for en ledergruppe og er fx direktør, divisionschef, vicedirektør eller CEO. 

Du har en ledelsesposition med strategisk ansvar, og du oplever høj kompleksitet i din ledelsesopgave. Du skal have blik for hele forretningen og kunne integrere funktioner, planer og strategi.

Kurset foregår på engelsk. Du skal dog ikke kunne engelsk på et bestemt niveau.

 

På kurset får du:

  • Indblik i, hvad den nyeste forskning og CfL’s viden siger om kravene til fremtidens topledere
  • Den nyeste viden fra Oxford-professorer, som inden for hver deres felt vil inddrage dig i de overvejelser, de gør sig om ledelse
  • Feedback på, hvorvidt de greb, du vælger at anvende som topleder, er tidsvarende og effektfulde. 
 

Kursets indhold

På kurset bliver du opdateret på den nyeste forskning og CfL’s viden om kravene til fremtidens topledere i Oxfords historiske ramme. Programmet i Oxford er designet i samarbejde med professorerne Michael Smets, Sally Maitlis, Stefan Baskerville, Eleanor Murray og Marc Ventresca, Saïd Business School, Oxford University.

 

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Undervisningen foregår på Saïd Business School, Oxford University. Oxford er kendetegnet ved de bedste og mest inspirerende omgivelser, og det er en af verdens mest historiske og smukkeste universitetsbyer. Et sted, hvor fortiden møder fremtiden.

Kurset bliver også udbudt på engelsk. Kontakt Charlotte Løfberg Paakjær for mere info.

Kurset indgår i Executive Business Master Certificate hos CfL . 

Kurset bliver udbudt i samarbejde med CfL.

 

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle