]]>

Kursus

Persondata i private virksomheder

Kom med Datatilsynet hele vejen rundt i de nye persondataregler.

Hvem henvender kurset sig til?

Du er medarbejder i eller rådgiver for en privat virksomhed eller organisation. 

Du kan være med uanset din faglige baggrund, hvad enten du er jurist eller ikke-jurist, DPO, compliance officer, leder, projektleder, advokat eller noget helt andet. 

På kurset får du:

  • et solidt kendskab til, hvilke krav du skal leve op til med den nye databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven
  • vigtig viden om Datatilsynets praksis på en række centrale områder
  • indblik i sagsgange og konsekvenser ved ikke at overholde reglerne
  • mulighed for at stille spørgsmål og drøfte aktuelle problemstillinger.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

På kurset lærer du, hvilken betydning databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har for dig og din virksomhed. Du får viden om, hvordan du sikrer, at I lever op til de nye regler og håndterer persondata korrekt.

Når du behandler personoplysninger, stiller databeskyttelsesforordningen krav til din brug og beskyttelse af oplysningerne. Det gælder, når du tilrettelægger nye sagsgange eller udvikler nye IT-løsninger, og i dagligdags situationer, fx hvis du arbejder med kundedata eller er medarbejder i HR.

Kursets form

Du får både oplæg og en række praktiske cases og problemstillinger, som du er med til at løse. Du vil også have rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs i forløbet.

Kurset svarer til 14 lektioner.

Er du interesseret i et juridisk netværk?

Ud over vores juridiske kurser om persondata har du også mulighed for at deltage i Fagligt netværk i persondata. Her kan du møde faglige eksperter, og løse aktuelle persondataretlige udfordringer i et aktivt netværk.

Se alle