]]>

Arrangement

Netværksaften for konsulentbranchen

Dette arrangement er målrettet konsulenter, som er medlem af Djøf og ønsker at netværke, blive inspireret af hinanden og blive klogere på resultaterne af de seneste analyser om konsulentbranchens udvikling i Danmark.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

”Konsulentbranchen har vokseværk”, ”Konsulentbranchen boomer”, ”Forbruget af konsulenter svulmer til nye højder”. I de seneste år har der i den offentlige debat været stort fokus på forbruget af eksterne konsulenter i både offentlige og private organisationer og virksomheder.

Hvor nogle gør meget ud af at sætte fokus på den værdi, konsulenter skaber for deres kunder, er der andre, der fokuserer mere på omkostningssiden og faren ved at købe kompetencerne ude i byen frem for at satse fuldt ud på at opbygge dem internt i organisationen.

En ting er sikkert. Det er spændende tider at være konsulent i, og som både konsulent og djøfer kan vi være sikre på, at de fleste i lille Danmark har en holdning til det arbejde, vi udfører. På denne aften ønsker vi at samle medlemmer af Djøf, som har valgt en karriere i konsulentbranchen til en konstruktiv aften med faglige oplæg samt gensidig inspiration og sparring.

For vi kan lære meget af hinanden, både når det kommer til de kompetencer, vi opbygger som djøfere og konsulenter, det arbejde vi udfører, og de arbejdsforhold vi udfører dem under. Naturligvis med respekt for, at det ikke er alt, man kan dele på tværs af konsulenthuse. Håbet er endvidere, at deltagere, der finder aftenen givende, kan fortsætte sparringen i et nyetableret netværk for eksterne konsulenter. Vel mødt.

Initiativet til arrangementet kommer fra Johanne Rao, der er Management consultant ved Accenture.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle