]]>

Arrangement

Mistrivsel og stress - hvordan forebygger du det?

Hvad kan du selv gøre nemt og enkelt, hvad kan du gøre sammen med andre - og hvordan virker det?

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

I Danmark har vi forstået, at der skal hurtig udrykning til, når hjertet går i stå. Derfor er der hjertestartere mange steder. Kan vi gøre noget lignende for hjernen og på den måde sørge for, at vores vigtigste organ ikke bliver overbelastet?

Det umiddelbart nemme er en række effektive øvelser og aktiviteter, der giver hjernen en konstruktiv pause. På 15 min. kan du blive frisk i hovedet og klar til nye opgaver.

Det lidt mere krævende er at skabe situationer, hvor du sammen med andre kan lære at håndtere presset mere kompetent, så du bliver bedre til at løse dine egne daglige problemer og udfordringer. Det kunne fx være ved at etablere et ’trivselsrum’ på arbejdspladsen, så alle ved, at dér kan de gå hen og få hjælp, når der er for mange bolde i luften, hjernen ’koger over’, og stressen melder sig?

Arrangementet fokuserer på, hvad vi selv kan gøre for at forebygge mistrivsel og stress, og på den måde nå mere og samtidig trives bedre, fordi vi kan håndtere dagligdagen bedre. 

I danske undersøgelser som fx Sundhedsprofilen dokumenteres det, at alt for mange mennesker løber sur i dagligdagen og har behov for hjælp. Hvis ikke halvdelen af danskerne skal gå til psykolog eller coach, må vi finde måder, hvor vi på egen hånd eller sammen med andre kan skabe værktøjer, aktiviteter og situationer, der kan hjælpe med at skabe større trivsel og mindre stress.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle