]]>

Arrangement

Livsfarlig ledelse

Foredrag med Christian Ørsted, ledelsesrådgiver, underviser og forfatter til bestselleren 'Livsfarlig ledelse', som ligger nummer 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og er modtager af 6 ud af 6 stjerner i Berlingske Business.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før?

De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse er farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres.

I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv. Sådan siger Christian Ørsted, forfatter til bogen 'Livsfarlig ledelse', der ligger nummer 1 på Børsens bestsellerliste og er årets bedste danske ledelsesbog med 6 ud af 6 stjerner i Berlingske.

Oplev ham gøre op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der undergraver vores produktivitet og helbred.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle