]]>

Arrangement

Live webinar - Third Culture Kids - er det din familie?

En times live webinar og networking med introduktion til begrebet 'Third Culture Kids' ved familieterapuet og tidligere expat, Nanna Hauch. Hvordan støtter man bedst sine globale børn, der vokser op mellem kulturer og dermed bliver 'Third Culture Kids'?

Hvad handler arrangementet om?

Bemærk: Dette webinar finder sted kl. 17.00 dansk tid. Beregn venligst selv, hvornår det finder sted, dér hvor du opholder dig.

’Third Culture Kids’ – hvad er det, og hvordan støtter vi bedst børnene?

Er du udstationeret eller bosat i udlandet med din familie, er du måske stødt på begrebet ’Third Culture Kids’. På dette live webinar giver familieterapeut og expatrådgiver Nanna Hauch en introduktion til begrebet og råd og vejledning til, hvordan du bedst støtter dine børn i deres globale opvækst.

På webinaret kommer Nanna ind på:

  • Hvad er ’Third Culture Kids’?
  • Hvorfor er det relevant at vide lidt om, hvad der er på spil for børn, der vokser op som expats mellem kulturer?
  • Hvad er ’Third Culture Kids’ styrker, og hvor kan de blive udfordret?
  • Hvad skal man være opmærksom på som forældre til ’Third Culture Kids’?
  • Q&A.  

Gennem webinaret vil der være interaktion og deling, så vi anbefaler, du har kamera og lyd på, så du kan deltage aktivt og dermed få større udbytte.

En del af webinaret er tildelt Q&A. Du har mulighed for at stille spørgsmål til Nanna Hauch allerede inden webinaret. Det kan være alt fra forældre-barn-relationer, når man bor ude, håndtering af hjemvé, mistrivsel, identitet og bekymringer i forhold til egne børn, hvordan man som forældre støtter ’Third Culture Kids’ til at se styrken ved deres opvækst uden for Danmark og måske med høj mobilitet.

Webinaret er særligt tiltænkt danskere, der bor i udlandet under Covid-19 og afholdes i samarbejde med Djøfs internationale netværk i Bruxelles, London, Paris og New York.

Vært på webinaret er Naja Christensen, netværksansvarlig for Djøf New York.

Praktiske informationer:

  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom, som er vores webinar-værktøj, på dagen hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 16.50, hvor vi sikrer, at teknikken kører.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle