]]>

Arrangement

Live webinar - sådan overlever din virksomhed en krise

Lær af andre startups, som har overlevet krisen og hør, hvordan Vækstfonden og Innovationsfonden kan hjælpe din virksomhed.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan overlever danske startups kriser? I Danmark er der blevet igangsat flere offentlige initiativer for at redde virksomheder, og der er blevet allokeret milliarder af kroner på makroplan til at sikre fremtidig overlevelse og vækst af startup. 

Mød Steen Michael Asgreen, Netværkschef i Vækstfonden og René Damkjer, Chefkonsulent fra Innovationsfonden, der hver især har været med til at udvikle tiltag der hjælper startups gennem krisen. Lær af de konkrete cases fra virksomheder, der ved en brug at strategiske værktøjer er kommet godt igennem krisen.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Praktisk info

Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

 

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle