]]>

Arrangement

Live webinar - sådan bliver du ekspert

At indtage en ekspertrolle kan bane vejen for at starte egen virksomhed eller blive freelancer. Hør, hvordan du opnår ekspertstatus på et område.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Der findes et stort udvalg af online kurser lavet til det formål, at udvikle din virksomhed eller viden inden for et bestemt område, men hvilket kursus passer bedst til dig, og hvordan kan du sikre dig at få det optimale ud af det?

Til dette event møder du Rolf Pedersen, Co-Founder i GoLearn, som vil give dig tips til, hvordan du finder frem til det online-kursus, der passer til dig og dine mål. Samtidig vil du få gode råd til hvordan du, ved at anvende den nye viden i praksis, kan nærme dig ekspertstatus på et område.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Praktisk info

Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle