]]>

Arrangement

Live webinar - beslutningskultur og global networking

Log ind til et spændende og netværksskabende webinar om beslutningskultur for bosiddende djøfere i udlandet.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Som dansker, der vælger at flytte til udlandet for at bo og arbejde, møder man mange spændende udfordringer, hvor man hurtigt indser, at der er behov for adaption og tilpasning i forhold til, hvad vi har med os i bagagen fra tidligere danske arbejdspladser. En af de ting, der sikkert har ramt os alle, er en anden beslutningskultur.

I oplægget skal vi selvfølgelig slå fast, hvad beslutningskultur er, men også kort berøre, hvad der kendetegner den kultur, der dominerer i Danmark, inden vi vender blikket mod verdenen og kommer ind på, hvad vi som danske djøfere, så rammes af, når arbejdspladserne ligger i Hamburg, Stockholm eller sågar længere væk.

Både horisontalt og vertikalt i organisationen er der forskel, når vi kommer ud i et samfund, hvor kulturen også er anderledes, end hvad vi kender hjemmefra.

For hvad taler man egentlig med chefen om? Og hvordan lærer vi at afkode ordenes tungde i den nye kultur? Hvad er skal og kan? Og hvordan kendetegnes fx en projektlederfunktion i en konsuskultur?

For at vi som danskere kan blive en succes i den stilling, vi har takket ja til i udlandet, er det vigtigt, at vi lærer at tilpasse os, og ikke forventer at kolleger, ledere og medarbejdere ved, hvad vi har med i bagagen, og hvordan vi ville håndtere en given situation hjemme i Danmark. Nej, det er jo os, der er på udebane, og målet er jo at lære noget, mens vi er det.   

Webinaret er for dig, der er bosat og arbejder i udlandet. Der vil være fokus på networking omkring det at være djøfer og dansker ”på udebane”. Derfor er det en forudsætning for at deltage, at man har webcam på og er klar på spændende snakke om temaet og om at være djøfer i udlandet.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Ugen op til webinaret får du tilsendt et link og nærmere information.
  • Du kan logge på webinaret via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle