]]>

Arrangement

Live webinar - sådan sammensætter du et dreamteam

Hør, hvordan du sammensætter de bedste kompetencer til at komme i gang med dit projekt.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Find ud af, hvordan du sammensætter et dreamteam til din virksomheds næste projekt.

Med en markant stigning i antallet af freelancere, kan det være en jungle at finde den rette sammensætning af kompetencer til dit startupteam eller nye projekt. Hvordan ved du, hvilke kompetencer du har brug for, og hvordan sikre du dig at dine udvalgte profiler kan arbejde sammen? 

Mød stifterne af virksomheden og freelancer platformen TeamWay, Søren Nørgaard og Kristian Kongsted, som vil dele ud af deres erfaring omkring sammensætningen af et dreamteam. Hør også, hvordan kunstig intelligens kan optimere processen, når man skal sammensætte de rette kompetencer.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community.  Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Praktisk info

Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle